Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 4 mrt 2016

4 x waarom vriendinnen die áltijd komen opdagen geweldig zijn

Je hebt van die 'vriendinnen' die je altijd op het laatste moment afzeggen, of er niet op een belangrijk moment niet voor je zijn. En dat is op zijn zachts gezegd niet leuk. Gelukkig bestaan er ook vriendinnen die er wél voor je zijn. Dag en nacht. Koester deze pareltjes om deze vier redenen want er zijn er maar weinig van:

1. Delen is iets weten zonder uitleg

Ze delen met jou je belangrijke momenten in je leven. Zoals je verjaardagen, je afstuderen, je eerste eigen huis of een andere dag die voor jou bepalend is. Doordat ze deel uitmaakten van deze belangrijke momenten hoef je zo nooit iets uit te leggen. Ze waren er namelijk bij.

2. Je kunt voor 100% op ze rekenen

Vriendinnen die komen opdagen zijn vrouwen die zich aan hun woord houden, in goede en slechte tijden. Als je iets met ze afspreekt dan weet je dat ze er zijn, wat er ook is. Als er nood aan de man is kan je altijd één van die vriendinnen bellen en dat is kostbaar.

3. Je kent hen, en zij jou, als geen ander

Doordat ze al jaren trouw aan je zij staan, kennen ze jou door en door. Ze kennen namelijk de momenten waar je dolgelukkig was, bijvoorbeeld op je 21-diner. Maar ze kunnen ook je gezicht uittekenen bij de begrafenis van een dierbare. Ze weten precies wie jij bent. En doordat zij er altijd zijn, weet jij ook wie zij zijn.

4. Jullie hebben heel veel herinneringen

Doordat ze alles met je delen, je altijd op ze kan rekenen en ze je als geen ander kennen, hebben jullie heel veel herinneringen samen. Het zijn vriendinnen waarmee je nog vaak in een scheur ligt om al die dingen die jullie samen hebben meegemaakt. En je kan héél lang op teren.

LEES OOK: 17 x waarom je liever één echte vriendin hebt dan 100 halve

Reageer op artikel:
4 x waarom vriendinnen die áltijd komen opdagen geweldig zijn
Sluiten