Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 19 jul 2016

7 x waarom Nutella zoveel leuker en beter is dan een lover

Een lover kán leuk zijn, maar van Nutella weet je zeker dat het fantastisch is. Want Nutella, die heerlijk romige, zoete Nutella, stelt je nooit teleur.

1. Nutella is altijd zoet

Nutella is zoet en romig. Altijd. Of je het nu eet op een broodje tijdens de lunch of bij een zoetsappige film, Nutella is altijd zoet, lief en gedwee. Dat kun je van een man toch niet altijd zeggen.

2. Nutella is altijd in voor lepelen

Je lepel in de pot stoppen om daarna de zachte substantie te voelen op je tong. Nutella vindt het prima. Sterker nog, Nutella is altijd wel in voor een potje lepelen.

Mannen daarentegen doen nog wel eens afwijzend tegenover spoonen. Lepeltjelepeltje liggen, dat hoeft niet iedere dag, vinden ze. Hoe heerlijk intiem het ook is, mannen zijn er niet altijd voor te porren. Nutella wel. Nutella zeurt nooit.

3. Nutella bevredigt altijd je cravings

Sorry mannen. Het is niet iedere keer vuurwerk tussen de lakens. En soms zijn er ronduit awkward momenten…

4. Nutella kun je zowel koud als warm eten

Warm op een pannenkoek, oef, het water loopt je in de mond. Maar je geliefde Nutella kan ook prima op een broodje, cracker of rijstwafel. Ja, met Nutella kun je alle kanten op.

Een koude, kille man daarentegen. Nou, daar heb je dus helemaal niets aan.

5. Met Nutella weet je waar je aan toe bent

Nutella smaakt altijd zoals je verwacht dat het smaakt. Het smaakt altijd zoals je gewend bent. En belangrijker: je weet waar je aan toe bent als je het einde van de pot ziet. Het einde van een relatie kan soms onverwacht komen en rauw op je dak vallen. Terwijl het einde van een pot Nutella altijd in zicht is.

6. Je koopt zo weer een nieuwe pot Nutella

Is de koek op in je relatie? Dan betekent dat soms het einde. Hoe lief en leuk je elkaar ook vond, dat is nu voorbij. En laten we wel wezen, een nieuwe lover haal je niet in de supermarkt.

Maar, een pot Nutella koop je wél in de supermarkt. En dat is ook nog eens super gemakkelijk. Bij een pot Nutella is er eigenlijk nooit een einde, want er is altijd weer een nieuw begin.

7. Nutella is altijd daar als je het nodig hebt

Op droevige momenten, op blije momenten, als je honger hebt, als je gewoon onwijs trek hebt in een lekker hapje. Wanneer je het maar nodig hebt, Nutella staat altijd voor je klaar. En Nutella stelt nooit vervelende of confronterende vragen.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: 16 x dit herkent iedereen die een enorme chocolade verslaving heeft

Reageer op artikel:
7 x waarom Nutella zoveel leuker en beter is dan een lover
Sluiten