8 redenen waarom een Girls Weekend Out zo fantastisch is

Eigenlijk is alles met je beste vriendinnen geweldig. Maar het meest fantastische is toch wel samen met je girls een andere stad onveilig maken. Samen reizen, samen winkelen en drankjes drinken. Je bent bijvoorbeeld zo met Intercity Brussel in Antwerpen. Koop je kaartje online of bij de automaat, stap snel in en je bent voor je het weet in het hartje van de stad. Daar krijg je toch vakantiekriebels van?

Iedere vrouw is dol op een Girls night out en waarom zou je daar niet een keer een heel weekend van maken? Het hoeft helemaal niet ver en duur te zijn om met je vriendinnen een weekendje weg te gaan terwijl je gegarandeerd een fantastische trip krijgt:

1. Jullie spenderen avondenlang aan het bepalen van de bestemming

En het is heerlijk. Met wijn, hapjes en heel veel afdwalingen. Maar het is toch eigenlijk heel logisch dat je via ‘Antwerpen’ op ‘Samson en Gert’ kwam en het daarna had over die leuke buurman die laatst aanklopte ‘omdat de bel het niet deed’.

2. De reis er naar toe is al reuze gezellig

Omdat jullie nog koffie, thee en snacks meewillen – en eigenlijk gewoon helemaal op gaan in jullie gesprek – missen jullie de trein. In de volgende intercity kletsen jullie de hele weg de oren van elkaars hoofd. En van alle andere reizigers. Oeps.

3. Jullie ontdekken samen de nieuwste hotspots

Samen gaan je besties en jij op avontuur. Dwalen door de straten, over de Vogeltjesmarkt struinen, eettentjes ontdekken. Er is niets heerlijkers dan samen met je beste vriendinnen op pad te gaan en samen tijd door te brengen. Jullie kunnen ontbijten bij Taeymans Coffee en lunchen als een intellectueel bij Kobal Bar & Bookshop.

4. En jullie kunnen úren shoppen

Fijn in de meest fashionable boetieks. In Antwerpen bijvoorbeeld bij concept store Ra aan de Kloosterstraat, het schattige winkeltje Red Juliet aan de Lange Koepootstraat en jullie kunnen eindeloos snuffelen bij Moose in the City aan de IJzerenwaag voor mode en interieurartikelen met een Scandinavisch tintje.

5. Jullie kunnen ongegeneerd de héle tijd praten over de mannen in jullie leven

Ja, geef maar toe, dat is waar jullie het toch het liefste over hebben. Over de nieuwe lover van vriendin X, de scharrel die meer wil dan vriendin Y en de bedprestaties van de ex van vriendin Z. Of over wat mannen nou écht bedoelen als ze iets zeggen. Of als ze even niet reageren.

6. En je hebt altijd je wingwomen bij je

Als jullie op mannenjacht gaan. Samen staan jullie sterk. En het mooiste van alles is misschien nog wel dat jullie de mannen niet kennen. En zij jullie niet. Nóg niet.

7. Je reisgarderobe is twee keer zo groot

Als je een weekendje weg gaat, is het altijd een uitdaging om je tas in te pakken. Je wilt niet té veel spullen meenemen en voor een paar dagen vakantie zeulen met een hutkoffer. Maar je wilt natuurlijk wél veel keus hebben. Voor als je spontaan naar een cocktailbar gaat of chic gaat dineren, of als jullie juist een lazy dag doen in een joggingbroek. Als je met je vriendinnetjes reist heb je dat probleem niet. Jij kunt gewoon een jurkje van een vriendin aantrekken en zij jouw oversized trui.

8. Drankjes doen met je beste vriendinnen is het beste wat er is

Veel beter dan met welke andere mensen ook op de wereld. En het maakt niet eens heel veel uit wat jullie drinken. Want je vriendinnetjes zijn er en met hen is het overal en altijd goed.

Waar wachten jullie nog op?

Met Intercity Brussel van NS International ben je in België voor je het doorhebt. Of je nou naar Antwerpen, Mechelen of Brussel gaat, je arriveert altijd in hartje stad. Je hoeft niet te reserveren, je kunt je kaartje gewoon online of bij een NS Kaartautomaat op een station kopen en meteen instappen. Intercity Brussel vertrekt ieder uur uit Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Dordrecht en Roosendaal. Niemand hoeft de bob te zijn en het is ook nog eens veel goedkoper dan andere treinreizen. Meer redenen om er samen met je vriendinnen op uit te gaan heb je niet nodig toch?!

In samenwerking met NS International

Reageer op artikel:
8 redenen waarom een Girls Weekend Out zo fantastisch is
Sluiten