Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 7 nov 2018

9 tekenen dat jij een professionele slaapkoningin bent

Gaap! Je vindt het heerlijk om te slapen. Je vindt slapen zelfs zo lekker dat je, als het mogelijk zou zijn, je baan er van had willen maken. Je kan overal slapen, het is je grootste hobby én je favo land is dromenland. Negen tekenen dat jij een professionele slaapkoningin bent:

1. Je kan altijd slapen

Je bent in staat om áltijd te slapen. Zelfs als je een lange nacht hebt gedraaid kan je bij thuiskomst ‘s middags gerust weer even je ogen dicht doen. Je lichaam vindt het nooit vervelend om even heerlijk te ontspannen.

2. Je ligt liever in bed dan dat je uitgaat

Je vindt het heel vaak lekkerder om te gaan slapen dan om met je vriendinnen de stad onveilig te maken. Ook maak je je wel eens schuldig aan het afzeggen van afspraken omdat je net zo lekker in bed ligt, oeps.

3. Uitslapen is je hobby

Je vindt uitslapen de beste tijdbesteding van je weekend. Zelfs als dit betekent dat je twee dagen achter elkaar pas rond het middaguur je bed uitstapt. Je begrijpt niet dat andere mensen het zonde van hun tijd vinden. Voor jou is het ultiem genieten.

4. Soms weet je niet meer waar je bent

Je slaapt soms zo diep dat je bij het ontwaken geen idee hebt waar je bent, met wie, hoe lang je hebt geslapen en welke dag het is. Oftewel het voelt alsof je al die tijd in een totaal andere wereld was: dromenland.

5. Je kan óveral slapen

Of het nou je eigen bed is, of het bed van je scharrel. Maar ook het vliegtuig, de auto én zelfs houten bankjes weet jij een dutje te doen. Het overkomt je dan ook wel eens dat iemand je wakker maakt omdat je op een ‘gekke plek’ een dutje aan het doen bent.

6. Je lost al je problemen op met een dutje doen

Als je je even verdrietig voelt, of als je je realiseert dat je nog héél veel moet doen besluit je om maar te gaan slapen. Als je wakker wordt lijken ál je problemen als sneeuw voor de zon verdwenen.

7. Iedereen om je heen weet wat dat jij de Queen B van de slaap bent

Je vriendinnen weten onderhand dat er niets ergs aan de hand is als je een paar uur van de aardbodem lijkt verdwenen. Ze weten inmiddels dat je dan hoogstwaarschijnlijk aan het slapen bent, alweer.

8. Je kan jaloers zijn op anderen die slapen als jij wakker bent

Je bent jaloers als je je hond of kat overdag heerlijk ziet slapen. Je bent er dan ook van overtuigd dat jij in je leven zo een kat had kunnen zijn die heerlijk de hele dag ligt te slapen. Het kán geen toeval zijn.

9. Je doet het liefst álles in je bed

En je doet er ook álles aan om je bed niet te verlaten. Je versleept je laptop zodat je in bed kan werken, maar ook eet je alles in je bed. Het liefst ga je alleen het bed uit om een bezoekje te brengen naar het toilet.

LEES OOK: 12 x waarom het heerlijk is om met je lover te slapen

Puckermob

Reageer op artikel:
9 tekenen dat jij een professionele slaapkoningin bent
Sluiten