Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 12 jun 2017

De Victoria’s Secret angel work-out is nu in Nederland en je krijgt er een super strak lijf van

Rustig, het is nog niet te laat om in shape te komen voor de zomer. Dankzij deze angel work-out waar menig Victoria's Secret angel en celebrities bij zweren, krijg je het lichaam waar je van droomt:

Had ik maar…

Als je die angels over de catwalk ziet paraderen dan zal er wel eens in je hoofd rondspoken: ‘Hoe doen ze dat toch?!’

Het lijkt een mission impossible, maar dat is het niet. Dankzij deze angel work-out die je nu in Nederland kunt volgen, krijg je snel een soepel en strak lichaam.

Renée Vervoorn en Guy van der Reijden ontwikkelden samen met pilates goeroe Margherita Bencici een workout geïnspireerd op de lessen die de Victoria’s Secret modellen krijgen om strak in het lijf te zitten. En het gaat verder dan alleen pilates op de mat. De lessen zijn energiek, op muziek en in kleine groepjes.

De perfecte angel work-out voor je killer body

We hebben nog niet gezegd dat de lessen heftig zijn, je traint je hele lichaam in vijftig minuten en het is een echte caloriekiller. Maar, dat is perfect om snel in shape te komen voor de zomer. Raak niet direct in paniek als je niet zo’n sportfanaat bent. De angel work-out is geschikt voor beginner en gevorderde.

De reformer pilates work-out focust op je core en je houding. Je traint onder weerstand je gehele lichaam waardoor je spieren langer worden en je killer billen krijgt. En met de PLTS full body barre routine doe je ballet oefeningen gecombineerd met fitness bewegingen. Reken maar dat je hier een prachtig lichaam van krijgt.

He ho let’s go

In de PLTS Boutique Studio in Amsterdam kun je je inschrijven voor de lessen. Er zijn bundels van drie, zes of twaalf sessies. Maar als je er verslaafd aan raakt, kun je natuurlijk nog meer sessies doen. Je kunt je hier inschrijven. Succes, move that ass.

LEES OOK: Aha! Volgens de wetenschap is dit het beste tijdstip voor je work-out

Reageer op artikel:
De Victoria’s Secret angel work-out is nu in Nederland en je krijgt er een super strak lijf van
Sluiten