Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 17 mrt 2017

Cotton candy margaritas zijn alles wat je wilt voor de perfecte girls night out

Staat er vanavond een avondje girls squad op de planning? Dan is dit hét perfecte drankje. Suikerspin en alcohol zijn een heerlijke combinatie voor de meiden die van zoete drankjes houden. En het ziet er nog super cute uit ook.

Deze schattige drankjes zijn heel gemakkelijk zelf te maken. Je hebt er slechts een paar ingrediënten voor nodig en binnen een paar simpele stappen staat de zoete verwenning voor jou en je vriendinnen op tafel.

Sweet like candy

De ingrediënten van dit drankje zijn eenvoudig te verkrijgen. De margarita zelf bestaat uit tequila, triple sec, limoensap en 7-Up. Gooi 30 ml tequila, 15 ml triple sec, 22 ml limoensap, 30 ml 7-Up en ijs bij elkaar en mix goed door elkaar.

Als je de margarita gemixt hebt, kan het leukste beginnen. Zoek een mooi glas uit en doe hier de gewenste hoeveelheid suikerspin in. Op het moment dat je de margarita hierover heen schenkt, smelt de suikerspin weg en lost het op in het drankje. Het wegsmelten van de suikerspin geeft een fantastische voldoening.

Sprookjesachtig genieten

Wil je de cocktail er nog zoeter en sprookjesachtiger uit laten zien, bestrooi dan het randje van het glas met roze suiker. Overigens is het drankje ook goed voor een avondje zwijmelen bij romantische films. Genieten gegarandeerd.

Na deze cocktails klaar voor een avondje stappen? Lees hier waarom dansen je gelukkiger maakt: Happy feet: Van dansen word je gelukkig en minder gestresst

Reageer op artikel:
Cotton candy margaritas zijn alles wat je wilt voor de perfecte girls night out
Sluiten