Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 24 sep 2016

Deze 14 gedachtes kan elke wannabe fitgirl afvinken

Stiekem worden we allemaal beïnvloed door de fitgirl-trend die het hele land overneemt. De ene keer willen we het wel terwijl we ons de andere keer liever verstoppen onder een deken met een Big Mac menu. Herken jij je hier in? Dan ben je misschien wel een wannabe fitgirl. Pak je rode pen er maar bij om deze dingen af te vinken:

1. Het is zondagavond en je zit uitgezakt (en hoogstwaarschijnlijk met een katertje) op de bank. Op het moment dat je je laatste slice pizza in je mond stopt beloof je jezelf dat het vanaf morgen allemaal anders gaat.

2. Je wordt maandagochtend fris en fruitig en weet het zeker: je leven als fitgirl is daadwerkelijk begonnen *ahum*.

3. Je struint alle Instagram-accounts af van geslaagde fitgirls en maakt screenshots van verschillende gerechten en duikt een biologische (veel te dure bedoel je) supermarkt in om de ingrediënten in te slaan.

´Shit, ik heb niet eens een spiraalsnijder voor die f*cking courgettini..´

4. Maar bij het bereiden van je eerste supersonische fitgirl maaltijd kom je erachter dat het toch verrekte moeilijk is om het te bereiden. Maar ook dat je bijvoorbeeld geen spiraalsnijder hebt voor je courgettini.

5. En sta je scheldend en huilend in je sportpakkie in je keuken. En zoek je nog met je laatste hoop een Youtube tutorial op voor een ander gerecht.

6. Maar uiteindelijk vervang je de courgettini maar gewoon met pasta. FIRST FAIL IS CONFIRMED.

7. Je laat je niet uit het veld slaan en besluit om wel gewoon om je al ingepland hardloopmomentje te doen. Je hebt uiteraard het mooiste pakkie aan wat er te vinden was en gaat vol goede moed het park in.

8. Je voelt je geweldig en begrijpt eindelijk wat al die vrouwen altijd bedoelen met dat fijne stofje endorfine. Je kan de héle wereld aan.

9. *Zo volgen er nog een aantal succesvolle fitgirl dagen*

´Op dag tien kom je tot de conclusie dat je vást gewoon je dag niet hebt…´

10. Maar dan op dag tien van je fitgirl life krijg je het opeens zwaar. Je hebt geen zin om te sporten en geen zin om weer een acai bowl op te eten. Maar je vertelt jezelf dat je vast je dag niet hebt.

11. Omdat je het (al) tien dagen hebt volgehouden besluit je dat best een cheat day in mag lassen, want dat doet andere fitgirls vast wel eens.

12. En daarom besluit je dat je je favoriete pizza neemt met tien centimeter kaas en een hoeveelheid salami waar je ‘u’ tegen zegt.

13. En na het eten van de pizza, M&M´s en bakken ijs barst je in tranen uit. Schuldgevoel heeft nog nooit zo real gevoeld.

´Maar hey, maandag begint je dieet gewoon wéér opnieuw.´

14. Maar hey, maandag begin je gewoon wéér opnieuw met het leven als een fitgirl.

Je niet-sportieve karakter heeft ook hele fijne voordelen:
Geen sportfanaat? Dit is waarom je intelligenter bent dan je gespierde vrienden

Reageer op artikel:
Deze 14 gedachtes kan elke wannabe fitgirl afvinken
Sluiten