Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 2 jun 2016

Deze Bellini Pop prosecco ijsjes zijn precies wat jij nodig hebt deze zomer

Soms heeft een meisje prosecco nodig in haar leven. Ook heeft ze soms ijsjes nodig. Daarom is iemand zo aardig geweest om prosecco-ijsjes te creëren. En niet zomaar prosecco-ijsjes, maar Bellini Pops. Ze hebben zelfs een vleugje abrikoos. Yum! Yum! Yummie!

Festivals, zon, bikini’s, blote benen, terrasjes, gezelligheid, vakantie, het is allemaal in aantocht. Joh, laten we eerlijk wezen, we zitten er al met een teentje in. Bij lekker weer, horen lekkere versnaperingen. En dan wel het liefst een alcoholische variant. Vergeet natuurlijk niet de waterijsjes, die zijn cruciaal in de zomer. Sommige mensen hebben wel eens geëxperimenteerd door waterijsjes in prosecco te dompelen. Je krijgt er een lekker drankje van, maar je ijsje is dan wel gesmolten.

Gelukkig is voor dat probleem een oplossing gevonden. Een oplossing voor een probleem, dat we niet eens als probleem aanzagen. Prosecco-ijsjes, Bellini smaak. Welkom in onze hartjes en ga vooral nooit meer weg. Calippo-stijl ijsjes voor volwassenen, niets minder dan briljant.

Deze Bellini Pops zijn paar 77 calorieën per ijsje en bestaan voor 29 procent uit prosecco. Een kleine roes, is best haalbaar met deze lekkertjes. Op verkoelende wijze prosecco drinken? Geen slecht idee. Het is zelfs een fantastisch idee.

EET OOK: OMFG! Wijnijs is er om je leven nóg beter te maken

Reageer op artikel:
Deze Bellini Pop prosecco ijsjes zijn precies wat jij nodig hebt deze zomer
Sluiten