Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 25 apr 2017

Deze theorie over Uber A van Pretty Little Liars zal je niet teleurstellen

Gisteren was het eindelijk zo ver en zaten we op de bank te kijken naar de allereerste aflevering van seizoen 7B van Pretty Little Liars. De meiden zijn door A verrast met de Endgame en eerlijk: we snappen niet hoe iemand zo'n geniaal spel in elkaar kan zetten. Maar wie is die iemand? Gelukkig heeft schrijfster en I. Marlene King een nieuwe theorie de wereld in geholpen en het zal je niet teleurstellen.

Foei, Spencer, dat jij alvast begonnen was met het spel terwijl jullie nog zo duidelijk hadden afgesproken dat er niet gespeeld zou worden. En dat terwijl jullie dachten A te hebben uitgeschakeld. Waarom blijft dat kreng terug komen? Dit is de nieuwste theorie.

Geen random persoon

Eerder hebben we al vrijgegeven dat I. Marlene King had verklapt dat er morele en menselijke beweegredenen achter de daden van A.D. zitten. Iets wat je je misschien haast niet kan voorstellen, aangezien hij de dames zoveel leed heeft bezorgd. Er werd ook gespeculeerd dat Lucas de langverwachte schurk zou zijn. Kan dit kloppen?

Een bekende

Dit zou kunnen kloppen, want er is verklapt dat het gaat om iemand die we al sinds seizoen 1 kennen. En dat is natuurlijk wel fijn om te horen, want dit betekent dat het niet zomaar een random persoon is die even op het allerlaatste moment komt binnenwandelen.

Sowieso verdenken we Mary Drake ervan dat ze deel uitmaakt van het complot. Zij moet A namelijk gezien hebben op het moment dat hij/zij Jenna wegtrok nadat Spencer was neergeschoten. Dit was immers in dezelfde ruimte. Maar of zij A is? Dan lijkt te voor de hand liggend. Wij zetten in op Lucas.

Of is het toch Aria? Lees ook dit: Say what?! Aria is misschien dé verrader in Pretty Little Liars

Reageer op artikel:
Deze theorie over Uber A van Pretty Little Liars zal je niet teleurstellen
Sluiten