Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 8 jul 2016

Dit herkennen alleen meisjes die nooit kunnen stoppen met eten

Zodra je eten ziet, heb je nog maar één gedachte: álles opeten. En dit lukt je altijd, want je raakt nooit vol en je vindt altijd nog wel plek voor nog een extra hapje. Soms baal je ervan, maar tegelijkertijd is het een luxe want je mist nooit iets lekkers omdat je vol zit:

1. Je ogen zijn niet groter dan je maag

Andere mensen geven vaak toe dat hun ogen groter waren dan hun maag. Maar jij hebt daar totaal geen last van. Je presteert het namelijk om zelfs meer te eten dan dat je ogen in zicht kunnen krijgen. Als je je hele mandje vol gooit.

2. Hoe vol je ook zit, je gaat maar door

Ook als dat betekent dat je je buikje zo rond hebt gegeten dat je amper kan ademen. Wat dat betreft ben je een doorzette pur sang.

3. ´s ochtends zeg je dat je écht normaal zult eten

Omdat je stiekem ook wel weet dat het niet echt goed is om te overeten. Maar bij het ontbijt krijg je al keuzestress en besluit je daarom om maar met meerdere dingen te ontbijten. En het moment dat je op je werk bent, zie je alweer de volgende versnapering naar je lonken.

4. Mensen zijn verbaasd wat je allemaal naar binnen werkt

Het is zelfs zo dat je vriendinnen op verjaardagen vertellen dat jij echt de eet-koningin van Nederland bent. Dit vind je dan weer een beetje gênant, want bij elk hapje wat je vanaf dan pakt, kijkt iedereen je aan.

5. Je hebt bodemdrang bij zakken chips

Je graait maar door en door en door totdat je de zilveren bodem van de zak chips ziet. Het maakt ook niet uit hoe groot de zak chips is, of er misschien nog andere mensen zijn die wat lusten, de bodem zal je bereiken, altijd.

6. Hoe erg je buikpijn ook is, je doet het gewoon weer

Soms is het zo erg dat je echt met opgetrokken knieën op de bank ligt. Want die winegums hadden echt niet gehoeven. Maar toch kan je het niet laten om het de volgende dag weer te doen. Dit geeft maar weer aan hoeveel liefde je voelt voor eten.

7. Je hebt áltijd cravings

Of je wel of niet ongesteld bent, doet er totaal niet toe, al is het wel je enige moment in de maand dat je je kunt verontschuldigen voor je bizarre eetgedrag, oeps.

LEES OOK: Deze vrouw verloor ruim 2 kilo in een week door alleen pizza te eten

Reageer op artikel:
Dit herkennen alleen meisjes die nooit kunnen stoppen met eten
Sluiten