Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 3 nov 2018

Dit zegt je favoriete wijn over je persoonlijkheid

Drink je het liefst een droge witte wijn als je uitgaat of nip je graag uren van een rode wijn bij een goed gesprek? Je favoriete wijn vertelt meer over je dan je zou denken.

Chardonnay

Chardonnay drinkers zijn sociaal en hebben het motto: ‘work hard, play hard. Ze zijn niet weg te slaan bij een borrel en op feestjes gaan ze als laatst naar huis. Is Chardonnay je favoriete drankje, dan trek je ook graag je eigen plan. Het kan je niet schelen dat Chardonnay een slechte reputatie heeft onder de echte wijnliefhebbers. Jij vindt het gewoon heerlijk.

Sauvignon blanc

Je bent gek op goed eten en bezoekt graag alle nieuwe restaurants in de stad. Sophisticated is een woord dat bij jou past. Je koopt ook niet zomaar ieder kledingstuk wat je leuk vindt, maar gaat liever voor kwaliteit.

Pinot Grigio

Je houdt van cultuur en bent ook spiritueel ingesteld. Ook ben je een hopeloze romanticus. Als je iemand leuk vindt, ga je er meteen helemaal voor en wil je hem nooit meer laten gaan. Je geeft hem heel je hart. Heerlijk, maar helaas heb je ook al meer dan eens je hart gebroken. Pas je wel een beetje op jezelf, meisje?

Zoete witte wijn

Of het een Moezelwijntje is of een Canei, jij vindt het heerlijk. Je bent een lief persoon en ziet altijd het goede in mensen. Ook ben je nostalgisch. Je houdt graag vast aan gewoontes die je al hebt. Je blijft graag in je comfortzone. Maar dat is helemaal niet erg hoor. Je hebt namelijk al precies wat je wilt en waarom zou je dat veranderen?

Rosé

Rośe is het ideale drankje voor mensen die niet kunnen kiezen. Of wíllen kiezen. Maar dat geeft helemaal niets, want mensen die niet kunnen kiezen zijn juist de mensen die álles uit het leven halen. Omdat je het moeilijk vindt keuzes te maken, doe je dat ook gewoon niet. Het komt geregeld voor dat jij én én doet. Want waarom zou je niet op vrijdag op stap kunnen en op zaterdagochtend je schoonouders ontvangen? Waarom zou je niet eerst naar een verjaardag kunnen gaan en daarna naar een ander feestje?

Merlot

Merlot drinkers zijn makkelijk in de omgang. Of je nu met één vriendin bent of in een groep – zelfs als je lang niet iedereen uit de groep kent – jij vermaakt je altijd wel. Mensen vinden het makkelijk om met je te praten. Vooral omdat je een goede luisteraar bent. Je bent er bovendien altijd wel voor in om ergens een wijntje te drinken. ‘Gezellig,’ is jouw favoriete woord.

Cabernet sauvignon

Ben je een Cabernet Sauvignon lover dan ben je erg down to earth. Je bekijkt de wereld met een nuchtere blik. Als mensen je hun problemen vertellen kom je standaard met een advies. Bij jou moeten mensen zijn als ze hun dilemma’s willen analyseren.

Rioja

Je bent een echt avondmens. Het liefst blijf je de hele nacht op om te converseren met je vriendinnen of lover. Je bent ook een heel sensueel persoon met passie.

Prosecco

Jij bent iemand die houdt van mooie spullen en glamour. Het liefst ben je op hippe feestjes en je droomt van rode loper events. Als je zelf een feestje organiseert heb je áltijd prosecco klaar staan. En je bent dan ook niet te beroerd om een toost uit te brengen.

LEES OOK: ‘I slay’ en nog 4 powerful lessen van Beyoncé’s Formation

BuzzfeedMetroWinefollyRefinery29

Reageer op artikel:
Dit zegt je favoriete wijn over je persoonlijkheid
Sluiten