Rosa Tettero
Rosa Tettero Love 20 okt 2016

Dit zijn de 4 relatie geboden waar alle gelukkige koppels zich iedere dag aan houden

Je weet het zeker, jij en lover zijn een match made in heaven. Bij hem voel je je op je gemak, kun je helemaal jezelf zijn en hij begrijpt je als geen ander. Maar zoals in elke relatie komen er wel eens struggles op jullie pad. Als je je aan deze vier geboden houdt, dan zorg jij ervoor dat jullie relatie everlasting is en jij altijd de zijne zult zijn.

1. Never go to bed mad

Als je een fikse ruzie hebt gehad met je lover dan kunnen jullie soms allebei koppig zijn as hell. Resultaat: jullie gunnen elkaar het licht in de ogen niet, ontwijken en negeren elkaar. Boos lopen jullie rondjes om elkaar heen en als een stel kleuters belanden jullie in bed en draaien jullie elkaar de rug toe.

Doe dit vooral niet. Niets is vervelender dan met een akelig gevoel in slaap te vallen, waarschijnlijk heb je geen goede nachtrust en blijf je piekeren. Voor jullie allebei niet leuk.

Grote kans dat wanneer jullie wakker worden alles weer koek en ei is. Dat is natuurlijk fijn, maar zo wordt er niets uitgesproken en zullen jullie oude koeien uit de sloot blijven halen. Bovendien zit je in een negatieve emotie. Tip: probeer het met elkaar eens te zijn dat jullie het met elkaar oneens zijn. Leg je er bij neer. Zo voorkom je stress en schade aan je relatie. Hé, jij bent hier de wijze vrouw.

2. Communicatie is key

Communiceren is een van de belangrijkste dingen van een goedlopende relatie. Want, als er niet gepraat wordt dan leef je langs elkaar heen. Je hebt geen idee wat er in het hoofd van je partner omgaat waardoor er miscommunicaties ontstaan en dat is allesbehalve fijn. Als je je ergens aan irriteert spreek dat dan vooral uit. Voel je je slecht, zeg het hem. Vergeet niet dat hij een jongen is en dus heel anders communiceert dan wij vrouwen.

Begin niet met een hoop terror maar praat er rustig over en heb begrip voor elkaar. Door te communiceren kun je samen tot een oplossing komen en zorg je ervoor dat bepaalde gevoelens zich niet ophopen. Dat zou uiteindelijk kunnen leiden tot een grote uitbarsting en daar zitten jullie tortelduifjes natuurlijk niet op te wachten.

3. Maak tijd voor elkaar

Je wilt niet in een sleur terecht komen en daarom is genoeg tijd voor elkaar vrijmaken van belang. Als jullie beide een druk leven hebben en daarom bijvoorbeeld snel moe zijn, dan kan het zo zijn dat jullie geen energie hebben om leuke dingen te ondernemen. Probeer dan te plannen, een dag waarop jullie elkaar helemaal tot jullie beschikking hebben.

Een dag naar de dierentuin, het park, de bioscoop, of gewoon de hele dag in bed spenderen met je lover. Het zal jullie goed doen en de vlinders in de buik weer doen oplaaien. Liefde is een werkwoord, zo luidt het cliché. En geef toe, er is toch niets leuker dan de hele dag aandacht van je favoriete man?

4. Genoeg sexy times

Natuurlijk bestaat een relatie uit meer dan seks, maar het is wel essentieel. Seks betekent passie voor elkaar, helemaal in elkaar opgaan. Het intiemste dat er bestaat. Seks vermindert je stress, je slaapt er lekker door en tijdens sexy times wordt er ook nog een gelukshormoon aangemaakt dat er voor zorgt dat jullie je he-le-maal happy voelen.

Heel veel voordelen, maar het grootste voordeel is natuurlijk dat seks met de enige echte vent in je leven enorm lekker is. Er is niets fijner om in elkaars armen te liggen en te vertellen hoeveel je van je lover houdt of hoe sexy hij eigenlijk wel niet is. Het geeft niet alleen je zelfvertrouwen een boost, maar ook de liefde tussen jullie twee.

Lees ook: 8 typische dingen die elke man in een lange relatie doet

Reageer op artikel:
Dit zijn de 4 relatie geboden waar alle gelukkige koppels zich iedere dag aan houden
Sluiten