Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 1 feb 2017

Er komt een 3-daags prosecco festival in Londen en jij kan er bij zijn

Prosecco heeft al het goede van de wereld. Het heeft een fijn bubbeltje, is lekker licht van smaak maar toch sterk genoeg om een fijne avond te hebben. Het liefst drinken we het de hele avond maar het kan bijna nooit in clubs of kroegen. Bovendien is prosecco ook niet op élk huisfeestje te vinden. Gelukkig komt er er een 3-daags festival met alleen maar prosecco. Heaven.

´Prosecco Springs´

Dit geweldige festival draagt de prachtige naam Prosecco Springs. Niets geen afgetrapte sneakers maar torenhoge hakken en een knap jurkje. Want, het is niet voor niets in Londen, de stad waar ze allemaal wel van uitpakken houden.

Mei 2017

Het festival wordt gehouden in Oval Space, gelegen in Oost-Londen en begint op vrijdag 12 mei. Je hoeft niet bang te zijn dat de prosecco uit de plaatselijke supermarkt komt want er komen heuze kenners uit het noorden van Italië.

Voor de liefhebber die naast haar aderen vol prosecco ook haar kennis wilt verbreden is er goed nieuws: Er zullen proeverijen zijn, masterclasses en een Prosecco pop-up store, zodat je je favo flesjes mee kan nemen naar eigen land.

De kosten vallen reuze mee want vanaf £35 heb je al een kaartje in je bezit. Wil je niets liever dan hierbij zijn? Koop dan snel tickets en geniet van een weekendje Londen.

LOVE IT:
YAASSS! Er komt een PUG festival niet ver van ons vandaan

Reageer op artikel:
Er komt een 3-daags prosecco festival in Londen en jij kan er bij zijn
Sluiten