Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 22 mrt 2017

Disney Alert: Er komt een nieuwe Disney film en het kan nog wel eens heel emotioneel worden

Ja, pak de tissues er maar vast bij, want dit belooft weer een Disney topper te worden. De nieuwe Disney film heet Coco en zal in november van dit jaar in première gaan. Dat is iets prachtigs om naar uit te kijken.

Waar Disney vorig jaar een knipoog maakte naar de oude cultuur van Nieuw Zeeland, is het nu de beurt aan Mexico. Zoals de producer zelf aangeeft, is dit een love letter aan Mexico naar aanleiding van Donald Trump en zijn visie tegenover Mexico. Deze film is daarom zowel genieten als een cultuur lesje. Zie je, Disney is super verantwoord om te kijken.

Het verhaal

Het verhaal gaat over de 12 jaar oude Miguel die ervan droomt om een beroemd te worden, net zoals z’n voorbeeld Ernesto de la Cruz. Helaas komt Miguel niet uit een welvarend gezin en is de kans op een muziekcarrière daarom erg klein.

In zijn zoektocht naar zijn familieverleden komt Miguel achter allerlei verrassingen. Ook reist hij op magische wijze naar het land van de overledenen, waar hij zijn bet-overgroot vader leert kennen. En wie dat is, is een enorme verrassing.

Het duurt nog even voordat we kunnen genieten van de film zelf, maar gelukkig is de trailer wel al uitgegeven.

Wat een schatje, die Miguel.

Zie hier welke Disney films er nog meer uitkomen in 2017: Jááá! Deze Disney-films komen uit tussen nu en 2019

Reageer op artikel:
Disney Alert: Er komt een nieuwe Disney film en het kan nog wel eens heel emotioneel worden
Sluiten