Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 20 mrt 2017

Grrrr: Er komen even geen nieuwe afleveringen van Riverdale

Waren we juist zo blij met Netflix Originals, omdat ze beloven dat er élke week een nieuwe aflevering van onze favo nieuwe binge serie Riverdale zou zijn, voelen we ons nu toch een beetje in de aap gelogeerd. Één lichtpuntje: er komen wel degelijk nieuwe afleveringen, we moeten simpel weg nog even een paar nachtjes extra wachten.

Zat jij deze vrijdag ook klaar voor de nieuwe aflevering van Riverdale? Wij ook, maar helaas kwam er geen. De volgende staat namelijk pas gepland op 31 maart en dat is nog 11 lange nachten slapen.

Waarom Netflix, waarom?!

Oké, stiekem heeft Netflix hier niets mee te maken. Het is namelijk The CW Television Network die zo laat pas met de uitgave van de volgende aflevering komt. Waarom? Dat blijft nog even de vraag. Wellicht heeft het iets te maken met het feit dat de finale van The Vampire Diaries op 18 maart online kwam.

Wel kunnen we je blij maken met alvast de preview van aflevering 8 hieronder:

En we hebben nóg beter nieuws: 31 maart is ook de release datum van de nieuwe serie 13 Reasons Why. Vanaf 31 maart kan je dus genieten van twee binge series op de vrijdagavond. Fair enough CW Television Network, het is het wachten waard.

Nog niet gelezen over 13 Reasons Why? Lees dan snel hier: JAAA! 13 Reasons Why is speciaal gemaakt voor de PLL fans en hier kan je de trailer zien

Reageer op artikel:
Grrrr: Er komen even geen nieuwe afleveringen van Riverdale
Sluiten