Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 25 feb 2017

Halleluja! MAC geeft voor het eerst korting op lipsticks

Als je een lipstick meisje bent dan ben je ongetwijfeld fan van de lipsticks van MAC. Want MAC heeft niet alleen de prachtigste kleuren, de lipsticks van het merk blijven ook nog eens onwijs goed zitten. Ben je een MAC lipstick meisje, dan spring je nu waarschijnlijk een gat in de lucht. Want het merk geeft namelijk korting.

MAC lipsticks zijn fantastisch. De kleuren zijn adembenemend, de lipstick dekt prachtig en de kleur blijft ook nog eens lang zitten. Als je een lipstick gaat uitzoeken voel je je bij MAC zeker weten een kind in de snoepwinkel.

En nu is er iets waardoor dat gevoel nog intenser wordt. Het merk heeft namelijk laten weten dat je korting krijgt op de lippenstiften. En dat is voor het eerst in de geschiedenis van het merk.

Shoppen maar

Tot en met 5 maart krijg je op alle lipsticks 20 procent korting. De actie geldt zowel online als in de winkel. Alleen op de Viva Glam en de Shadescents lipsticks geldt de korting helaas niet.

De korting wordt automatisch verrekend. Je hebt dus geen code, coupon of iets anders nodig.

Kijk hier ook meteen even naar (als je niet al aan het shoppen bent): MAC komt met een Basic Bitch palette en het is allesbehalve gewoontjes

Reageer op artikel:
Halleluja! MAC geeft voor het eerst korting op lipsticks
Sluiten