Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 10 dec 2015

Jetzt geht’s los! Waarom het zo leuk is om met je lief op wintersport te gaan

Het wintersportseizoen is aangebroken. De vakantie die in het teken staat van gezelligheid, familie én het is de ultieme vakantie voor jou en je liefde. De jaarlijkse vakantie die je met hem hebt en die eigenlijk net zo, of misschien nog wel leuker is dan jullie zonvakantie:

De reis

Wintersport is de vakantie met de meeste voorpret. De vakantie begint al zodra jullie met z’n tweeën in de auto zitten richting bestemming. Vanaf moment één gaan de wintersporthitjes op maximaal volume en zingen jullie uit volle borst mee: ‘Ich bin so schön , ich bin so toll. Ich bin der Anton aus Tirol.’ In Duitsland ga je uiteraard naar de leukste restaurantjes waar ze enkel Bratwurst mit Kartoffeln serveren en waar jullie samen alvast werken aan jullie Duitse vocubulair. Dan komt het moment dat jullie er bijna zijn en door de bergen door de meest idyllische wintersportdorpjes rijden. De vakantie is nog maar net begonnen en nu al zó leuk.

De leukste sport om samen te doen

Voor veel koppels is samen sporten iets wat ze niet willen. We sporten namelijk alleen of met vriendinnen en hij met zijn vrienden. Maar skiën of snowboarden met elkaar is heerlijk. Jullie pakken ‘s ochtends samen de lift en stippelen de mooie routes uit over de pistes. Jullie hebben de grootste lol samen en doen echt iets wat jullie beiden geweldig vinden. Bovendien vindt hij het super sexy om jou zo sportief te zien en jij geniet ook van zijn wicked moves in de sneeuw. Daarnaast kan hij jou waar nodig helpen om nóg beter te leren skiën of snowboarden.

Een super romantische omgeving

Jullie zitten na een paar afdalingen heerlijk op een ligstoeltje van het zonnetje te genieten. Misschien wel één van de mooiste uitzichten die je ooit hebt gezien. Je voelt de zon op je gezicht branden en je voelt hoe hij je hand pakt. Samen drinken jullie warme chocolademelk en vertellen elkaar elke dag hoe geweldig leuk het is dat jullie dit samen doen. En stiekem denk je er vast wel een keertje aan hoe het later is als jullie toekomstige kiddo’s mee gaan.

Jullie hebben nog nooit zo lekker geslapen samen

Jullie hebben de hele dag geskied, heerlijke pasta Bolo’s gegeten op de piste met een weiß biertje erbij om vervolgens met je open ski-schoenen en koude wangen nog een paar drankjes weg te tikken in de Aprés-Ski. En daarna gaan jullie rozig naar jullie appartement of Oostenrijks huisje om heerlijk in bed te kruipen. Jullie benen zijn verzuurd, jullie wangen gloeien van de drankjes en de kou. Een voldaan gevoel wat je bijna nergens anders van krijgt. Je kruipt tegen hem aan en je ligt lekkerder dan ooit. Een moment van bezinning en geluk, want wat is het toch fijn om samen te zijn.

Onvergetelijke momenten

De tijd gaat sneller dan je wil, maar dan is het moment dat de wintersport er alweer op zit. De reis terug naar je eigen kikkerlandje is nog steeds gezellig want jullie beginnen direct met herinneringen ophalen van afgelopen week. Bijvoorbeeld hoe jij als een sneeuwbal de piste afrolde en hoe dronken jullie die ene avond zijn geworden. En niet te vergeten, hoe erg jullie al die heerlijke Oostenrijkse lekkernijen gaan missen. Jullie overleggen direct waar jullie volgend jaar naar toe gaan. Er zijn zóveel leuke wintersportgebieden dat jullie je nu alweer verheugen op volgend jaar.

LEES OOK: 9 dingen die je lover zó grappig vindt en jij een beetje irritant

Reageer op artikel:
Jetzt geht’s los! Waarom het zo leuk is om met je lief op wintersport te gaan
Sluiten