Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 10 apr 2017

Zien: Niet uitgezonden beelden in de taxi na het heftige laatste kampvuur van Temptation Island

In de aflevering waarin het laatste kampvuur van Temptation Island te zien was ging het er heftig aan toe tussen de 'koppels'. Het weerzien ging niet zonder slag of stoot. Helaas werden er maar een paar minuten per koppel uitgezonden terwijl we eigenlijk het liefst het hele gesprek hadden willen volgen. Gelukkig bleef de camera draaien in de taxi na afloop en daar zijn beelden van uitgelekt. (Let op, artikel bevat spoilers als je aflevering 11 nog niet hebt gezien!)

De beelden van het laatste kampvuur van Temptation Island logen er niet om. Jefferson ging door het lint toen hij erachter kwam dat zijn Lize seks had gehad op televisie. Niels ging door het dak toen zijn Rosanna opbiechtte dat zij ook seks had gehad. Merijn vuurde een monoloog op Lisa af hoe teleurgesteld hij in haar was terwijl Lisa enorm verbaasd bleef kijken.

En toen kwam het gesprek tussen Herbert en Jolien waar mening mond van open is gevallen. Herbert bleef Jolien maar de grond in trappen terwijl hij diegene is die al talloze keren is vreemd gegaan all the way. Jolien had alleen maar had gezoend. Hij was onverbiddelijk. Het was over en uit. En op het moment dat hij wegliep, wilden we allemaal weten hoe dat verder zou gaan, toch?

Gelukkig zijn er nu beelden van de taxi waar de koppels in zaten. Ieder koppel had één auto tot haar beschikking en daarom was er extra ruimte om nog eens te vertellen wat je nou écht denkt..

Bekijk de beelden die gemaakt zijn na het laatste kampvuur van Temptation Island hier.

Reageer op artikel:
Zien: Niet uitgezonden beelden in de taxi na het heftige laatste kampvuur van Temptation Island
Sluiten