Lente trends: deze items wil iedere fashionista nú hebben

Plan een rondje webshops of ren naar de stad. Want wij hebben items voor je verzameld die jou heel gelukkig gaan maken. Kopen, kopen, kopen.

Bomberjack met patch

Twee trends komen samen. Bijvoorbeeld op dit item van Zara. Want het bomberjack is hipper dan hip. Patchwork zagen we vooral op jeans, maar breidt zijn terrein langzaam uit naar meer modeitems.

Bandana

Hét accessoire van nu. En het mooie: je kunt het toevoegen aan iedere outfit, of je nou een stoere of een klassieke look hebt.

Front tie sweater

In het Nederlands ook wel een rijgsluiting genoemd. Sexy and you know it.

Zadeltas

Een ronde silhouet, plat en met een enkele schouderriem. De saddle bag is helemaal terug van weggeweest. Hugo Boss en Jason Wu toonden ‘m al op de catwalk en met een paar muisklikken kan ‘ie ook van jou zijn.

Two piece dress

Of als je chic wilt doen: de deux-pièce. Dit is natuurlijk al een tijdje bezig aan een opmars, maar je kunt er nu écht niet meer om heen. Dit jurkje, of nou ja, deze rok en top, van Asos zijn ideaal voor bijvoorbeeld een bruiloft.

Slip on dress

Een onderjurk als bovenjurk dragen is het he-le-maal deze lente. Ja, het is verleidelijk. Ja, het is gedurfd. En ja, iedereen zal bewonderend naar je kijken.

LEES OOK: Dit zijn de 6 mode-items die iedere vrouw in 2016 móét hebben

Reageer op artikel:
Lente trends: deze items wil iedere fashionista nú hebben
Sluiten