Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 16 nov 2016

Love goals: in Parijs kan je vanuit een romantisch bootje een film kijken

Eerder posten we al eens een foto van een andere bioscoop in Frankrijk waar je vanuit een bed een film kan kijken. Maar het land van de romantiek heeft nóg een bioscoop voor alle liefdeskoppels ter wereld. Een bioscoop waar je vanuit een bootje op het water je film kan kijken.

La Péniche Cinéma

Deze geweldige bioscoop draagt uiteraard een romantische naam: La Péniche Cinéma. De bioscoop is een soort van zwembad waar de bootjes op het water dobberen. Je kunt er korte films en documentaires kijken onder het genot van een goed glas Franse wijn. De bioscoop staat bekend als hotspot voor veelbelovende film directors en acteurs en stiekem is dat ook best leuk niet waar?

Een film kijken op het water

Reserveren is aan te raden

Je bent wel verplicht om een reddingsvestje te dragen maar hoe dan ook zal je lief je vast uit het water vissen als dat nodig is. Wil je niets liever dan deze biscoop bezoeken? Zoek dan van te voren uit welke film je wilt kijken voor een reservering. En wees niet bang, er zijn óók films met ondertiteling als je de taal van de liefde nog niet onder de knie hebt.

Alvast het adres om het je makkelijk te maken:
Boulevard Macdonald 59, Canal de l’Ourcq, Paris, France, +33 9 54 73 00 95

Maakt jouw vent zich ook schuldig aan deze praktijken?
8 typische dingen die elke man in een lange relatie doet

Reageer op artikel:
Love goals: in Parijs kan je vanuit een romantisch bootje een film kijken
Sluiten