Mannendossier: 4 x waarom mannen gek zijn op naturel meisjes

We willen ons allemaal mooi maken voor mannen. Maar éigenlijk is dit helemaal niet nodig. Want mannen vinden uiteindelijk de vrouw die weinig make-up draagt de allermooiste, en wel hierom:

1. Je bent een no-nonsense meisje

Het feit dat je niet uren in de spiegel kijkt vindt hij enorm verfrissend. Het maakt jou écht niet uit als je wimpers niet perfect zitten of je je lipgloss bent vergeten. In zijn ogen ben je een chille chick die geen drama maakt om idiote dingen.

2. Hij schrikt ‘s ochtends niet van je

Hij vindt het geweldig wanneer hij ‘s ochtends wakker wordt, hij nog steeds hetzelfde meisje in de ogen kijkt. Je ziet er namelijk bijna net zo uit als die avond daarvoor door je naturel look, want juist daar is ‘ie verliefd op geworden.

3. Je bent zelfverzekerd

Je bent tevreden met jezelf en hoe je eruit ziet. Je vindt het niet nodig om je ware uiterlijk te verbergen achter een masker van make-up. Mannen vinden niets aantrekkelijker dan een zelfverzekerde vrouw.

4. Hij vindt je oprecht mooier

Hoe je het ook went of keert hij vindt een vrouw zonder al die make-up veel mooier. Dit bleek namelijk uit een een Brits onderzoek. Het is zelfs zo dat 1 op de 5 mannen hun vrouw liever met minder make-up zou zien. Blijf daarom vooral au naturel. Je bent prachtig zoals je bent.

LEES OOK: Hilarisch: 33 gênante blunders die ons allemaal wel eens zijn overkomen

Reageer op artikel:
Mannendossier: 4 x waarom mannen gek zijn op naturel meisjes
Sluiten