Mannendossier: Dit is wat mannen écht vinden van vrouwen en make-up

Wij vrouwen zijn dol op make-up. De meeste vrouwen dragen iedere dag wel iets uit hun make-up collectie. We gebruiken foundation om onze huid egaal te maken en mascara om onze ogen extra naar voren te laten komen. Maar, wat vinden mannen daar nou eigenlijk van? Wat is hun favoriete look? En zien ze onze make-up eigenlijk wel zitten?

Wij vroegen zes mannen naar hun mening over make-up. Wat vinden ze nou mooi en wat vinden ze een absolute no-go? Goede informatie voor ons vrouwen om te weten. En er kwamen natuurlijk verrassende antwoorden uit.

Wij legden ze onze ultieme nude look voor. Een look die heel naturel lijkt, maar waar natuurlijk wel wat make-up aan te pas is gekomen. De look is gemaakt met de nieuwste rage in foundationland; de Nude Magique Cushion foundation van L’Oréal Paris, maar dat weten de mannen natuurlijk niet. Door de natuurlijke finish konden we de ultieme test uitvoeren: zien ze dat Lotte foundation op heeft?

Benieuwd naar hun antwoorden? Bekijk dan nu de video. Mocht je de look na het kijken van de video willen namaken, check dan snel de tutorial.

In samenwerking met L'Oreal Paris

Reageer op artikel:
Mannendossier: Dit is wat mannen écht vinden van vrouwen en make-up
Sluiten