Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 7 feb 2019

Mommies to be: Volgens je horoscoop word jij dit type moeder

Het kan niet anders dan dat jouw vriendinnen je ooit hebben gezegd: ´Nou als jij moeder wordt dan weet ik zeker dat je huis één grote chaos is en je het nog oké vindt ook.´ Het moederschap is misschien nog ver weg. Maar dat weerhoudt ons er niet van om er over te fantaseren. En wij vertellen je alvast jouw mommy skills:

Ram ´Warrior Mama´

Sterke punten:
Zelfverzekerd, zelfbewust, sterk en nergens bang voor

Zwakke punten:
Competitief, obsessief, tunnelvisie, op jezelf gericht en ijdel

Je zult een waar rolmodel zijn voor je kleine spruit. Zelfontwikkeling staat op nummer één en dat zal je kind vlekkeloos van je kopiëren. Angst bestaat niet in jouw leven en je kind zal zich daardoor heel vrij en onbevangen voelen. Je bent zelf af en toe een diva. Wees daar een beetje voorzichtig mee, voordat het je weet heb je een mini-me met dezelfde diva moves…

Stier ´The Original´

Sterke punten:
Stabiel, een goede smaak, een gezond verstand en een harde werker

Zwakke punten:
Aflatend, materialistisch, mood swings en ijdel

Je zult een moeder zijn die van balans houdt. Zo zou het zomaar kunnen dat jij je kind op zondag dwingt op bijles te volgen, maar mag hij of zij op 14-jarige leeftijd best een wijntje meedrinken. Pas op dat je je niet te autoritair opstelt tegenover je kinderen want soms ga je wel iets té ver voor een beetje respect…

Tweelingen ´The mom of many´

Sterke punten:
Veelzijdigheid, jeugdigheid, nieuwsgierigheid, openheid, creativiteit en origineel.

Zwakke punten:
Ongeduldig, niet constant, geen grenzen, je spreekt liever dan je luistert.

Met een moeder die de horoscoop Tweelingen heeft weet je het maar nooit. Je kind zal zich nooit vervelen met jouw als moeder. Het zou zomaar kunnen dat hij of zij zijn eerste levensjaar op een boot doorbrengt om vervolgens naar de andere kant van de wereld te verhuizen. Je barst van de energie, maar pas op dat je kleine spruit geen tekort heeft aan regelmaat in zijn leven.

Kreeft ´Mother superior´

Sterke punten:
Sentimenteel, comfortabel, gevoelig en overgave

Zwakke punten:
Jaloers, mood swings en te beschermend

Van nature ben je een verzorgend persoon. Je zorgt namelijk altijd al voor alle mensen om je heen. Moeder zijn zal voor jou dan ook niet meer dan logisch voelen en zijn. Het liefst ga je thuis bevallen. Je zult altijd met je kinderen meegaan naar het sportveld waar je geniet van de contacten met andere moeders.

Leeuw ´Lights, camera action!´

Sterke punten:
Frivool, een goede leider, zelfverzekerd en creatief

Zwakke punten:
Dramatisch, te veel energie, op jezelf gericht

Je bent een moeder die gek is op feestjes. En een eerste verjaardag zoals die van Blue Ivy lijkt jou heerlijk om te organiseren. Je zult je kinderen overspoelen met liefde en ze altijd vertellen hoeveel je van ze houdt. Een prachtige eigenschap maar pas op dat ze ook zelf gaan vechten en jagen als een echte leeuw.

Maagd ´Free spirit´

Sterke punten:
Organisatorisch en gestructureerd, gezonde levensstijl en intellectueel

Zwakke punten:

Bezorgd, neurotisch en situaties over-analyseren.

Je bent een heerlijke vrije geest voor je kinderen. Het zou zomaar kunnen dat je je kinderen uit alle culturen iets mee wilt geven. Want je vindt het belangrijk dat ze ook open-minded zullen opgroeien. Maar tegelijkertijd kan je je eigen kinderen over-analyseren en dat kan soms een beetje vermoeiend zijn voor je kind maar ook voor jou.

Weegschaal ´Balance´

Sterke punten:
Geduldig, een goede smaak, verfijnd en eerlijk

Zwakke punten:
Niet constant, snobisme en ijdel

Het zou zomaar kunnen dat het moederschap ervoor zorgt dat je niet meer zoveel twijfelt over álles. Je vindt het heerlijk om dingen voor een ander te doen en daarom zal je een toegewijde moeder zijn. Je zal ervoor zorgen dat je kinderen er altijd tip-top uitzien en jij zelf ook. Pas op dat je soms niet te veel met uiterlijk bezig bent. Jij en je kind mogen ook best een dagje in oude kleding rond banjeren.

Schorpioen ´Magnetic mama´

Sterke punten:
Krachtig, wilskracht, veerkrachtig en intuïtief

Zwakke punten:
Gecontroleerd, paranoia, emotioneel en obsessief

Als moeder zal je alles doen om je kinderen te beschermen en te verzorgen. Waar je normaal gesproken een beetje kil op anderen kan overkomen zal je moederhart branden van warmte. Je zal intuïtief keuzes maken voor je kind zoals je ook voor jezelf doet. Pas op dat je niet je kind alleen voor jezelf wilt houden maar ook af en toe moet delen.

Steenbok ´The mom-dad´

Sterke punten:
Planner, gestructureerd, traditioneel, geduldig, jeugdig en constant

Zwakke punten:
Pessimistisch, onzeker, kan niet tegen fouten maken en overdenken

Je bent een moeder en vader in één. Hoewel je een echte vrouw bent, zal je je liefde meer uiten als een man. Je zal ervoor zorgen dat je je eigen kind kan onderhouden met je eigen geld, ook al heb je een lover die geld verdient. Je bent echt een moordvrouw en zorgt praktisch voor je kind. Pas op dat je af en toe even de tijd neemt voor jou en je kind, zonder weer ergens ´druk´ mee bezig te zijn.

Waterman ´Open-minded´

Sterke punten:
Jeugdig, open-minded en origineel

Zwakke punten:

Grenzeloos, turbelent en dramatisch

Je vindt het belangrijk dat een kind helemaal kind kan zijn. Je vindt het prima als het een chaos is en de kinderen met modderschoenen naar binnenlopen. Je bent rebels van aard en vindt het meer dan prima als je kinderen zich soms een beetje misdragen. Prestatie is iets wat je niet per se belangrijk vindt voor je kind, het draait allemaal om geluk. Vergeet niet om je grenzen aan te geven, anders worden het draakjes.

Boogschutter ´Adventure´

Sterke punten:
Avontuurlijk, wijs, humoristisch en brengt dingen makkelijk in perspectief

Zwakke punten:
Ongeduldig, geen structuur en soms te spontaan

Je bent geneigd om eerst dingen te zeggen voordat je erover nadenkt. En dit gaat in je moederschap ook een rol spelen. Je zult namelijk altijd spontaan zijn en je kinderen veel vrijheid geven. Maar daardoor kom je soms op dingen terug en dat word je niet altijd in dank afgenomen door je kind. Maar dat ze ´s ochtends spontaan met pannenkoeken en slagroom mogen ontbijten maakt je populair onder al zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes.

Vissen ´Mermaid mommy´

Sterke punten:
Een groot inlevingsvermogen, creatief en verzorgend

Zwakke punten:
Manipulerend, een groot ego, snel en schuldgevoel en instabiel

Je hart zit altijd op de juiste plek, zelfs als je hoofd dat niet is. Je bent een warme moeder die graag haar kroost bij elkaar heeft, altijd. Je hebt een groot inlevingsvermogen wat ervoor zorgt dat je kinderen veel met je zullen delen. Pas op dat je je niet te veel aantrekt van vervelend gedrag van je spruit, want je voelt je veel te snel schuldig.

LEES OOK: Big booty news: vrouwen met volle billen zijn slimmer én gezonder

Reageer op artikel:
Mommies to be: Volgens je horoscoop word jij dit type moeder
Sluiten