Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 12 nov 2016

Nooit meer zonder je kat want met deze hoodie reist je geliefde huisdier altijd met je mee

Vergeet het reismandje dat je hebt voor je kat als je met je geliefde beestje naar de dierenarts of iets dergelijks moet. Want er is nu iets veel en veel beters op de markt. Wat het is? Een speciale hoodie zodat jij je kat altijd bij je kunt houden. Reken maar dat hij of zij je nu overal gaat vergezellen.

Deze hoodie die we nu hebben gevonden is briljant. Trek ‘m aan en je zult je voelen als een kangoeroe moeder.

Het gaat om de Meowagroo. En ja dat is een combinatie van ‘miauw’ en ‘kangoeroe’. Het is een heerlijk comfortabele trui met een gigantische zak ter hoogte van je buik. De zak heeft het formaat van een kat, zodat je nooit meer je kat alleen thuis hoeft te laten. Nu kun je waar je maar wilt knuffelen met hem of haar.

Je kat kan zich heerlijk in je schoot nestelen en jullie kunnen altijd samen kroelen. Dit is toch heerlijk? Dit is toch waar iedere kattenliefhebber van droomt?

Je kunt de trui bestellen via Amazon. Voor iets meer dan 61 pond komt ‘ie voor je uit Japan. We weten zeker dat jij nooit meer iets anders aan zult trekken.

Je kat altijd bij je dragen

Volg ons ook op Instagram:

Slaap lekker girls #goodnight #kitten #sleep #sleeptight #miauw #beautifymagazine

A photo posted by Beautify (@beautifymagazine) on

Vond je dit artikel leuk? Misschien wil je dit ook lezen: OMG! Deze mini-ezels zijn zo klein dat ze in je achtertuin kunnen huppelen

Reageer op artikel:
Nooit meer zonder je kat want met deze hoodie reist je geliefde huisdier altijd met je mee
Sluiten