Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 10 nov 2016

Oehhh er is bewijs dat Fifty Shades Darker heel steamy gaat worden

Het eerste deel, Fifty Shades of Grey was al hot. Maar, diep van binnen wisten we ook allemaal dat het nog wel een beetje meer steamy zou mogen. We hebben goed nieuws, want er is bewijs dat het tweede deel, Fifty Shades Darker een stuk sensueler gaat worden. Oelala.

Als je de trailer hebt gezien van Fifty Shades Darker dan wist je waarschijnlijk al dat de film bloed heet gaat worden. Want de passie tussen Anastasia en Mr. Grey spat er overduidelijk vanaf.

Maar nu is er echt bewijs dat de film orgasmic gaat worden. De film heeft namelijk de R-Rating gekregen in Amerika.

Een hete film kijken

De rating is vergelijkbaar met het systeem van Kijkwijzer dat we hebben in Nederland. Hieraan kun je zien of de film geschikt is voor kinderen of bijvoorbeeld geweld bevat. En R-Rating betekent dat de film niet geschikt is voor jongeren onder de zeventien jaar. Bovendien staat er als waarschuwing bij: unusual behavior wat betekent dat Ana en Christian wel eens wat heftigere dingen kunnen doen in de slaapkamer of de Red Room. Deel 1 had dit niet.

Wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar het seksuele spel. En kunnen niet wachten tot het 10 februari is. Dan is de film namelijk te zien in alle bioscopen.

Misschien wil je dit ook even lezen…. Sneaky seks tijdens kerst bij je ouders of schoonouders? Zo heeft niemand het door

Reageer op artikel:
Oehhh er is bewijs dat Fifty Shades Darker heel steamy gaat worden
Sluiten