OH LORD! Urban Decay brengt een Naked highlighter palet uit en iedereen wordt gek

Holymoly, f*ck yes, hallelujah en alle superlatieven die we uit de kast kunnen trekken willen we laten horen. Onze gebeden zijn verhoord, Urban Decay brengt een Naked highlighter palet uit waar iedere beautylover uren naar wil staren. En gebruiken natuurlijk. Voor de perfecte wangen.

De Naked oogschaduw paletten van Urban Decay zijn ongekend populair. Bij elke nieuwe release staan beautyjunkies in de rij om ‘m te bemachtigen. En terecht. De kleuren zijn vrijwel perfect en de pigmentatie is iedere keer weer spot on.

Afgelopen week lieten we nog weten dat er zelfs een nieuw Naked oogschaduw palet aan komt. En iedereen was het er roerend over eens; hier wil je je laatste centen aan uitgeven. Tot dit nieuws kwam. Want nu wordt de keuze een stuk moeilijker. Of je uitgaven worden binnenkort verdubbeld.

We presenteren misschien wel het meest spectaculaire en mooiste beautyproduct van 2016: het highlighter palet genaamd “Naked Illuminated Trio”:

Nog niet eerder bracht Urban Decay een ‘cheekpalet’ op de markt. Natuurlijk had het merk wel een bronzer, blush en highlighter maar die waren verkrijgbaar als losse producten. Nu komen er drie kleuren samen in een prachtig doosje. Pyrite is de bronzer en komt in een gouden champagne kleur, Oasis, een frosted kleur als de perfecte highlighter en Twilight is de blush die je wangen een mooi kleurtje zal geven.

Hou Beautify in de gaten want de release datum is nog onbekend maar zal vast en snel onthuld worden en dan zijn jullie de eerste die het horen.

Reageer op artikel:
OH LORD! Urban Decay brengt een Naked highlighter palet uit en iedereen wordt gek
Sluiten