OMFG! Cocktail-ijsjes zijn hier om al je dromen waar te maken

Je bent op een festival, de muziek is geweldig, iedereen heeft het leuk en de zon schijnt. Je hebt het warm, maar voelt je heerlijk met je biertje dat intussen lauw is door die verrukkelijke warme zon. Dan komt één van je vrienden aangelopen met waterijsjes. Precies waar je zin in had. Maar wat? Dit zijn geen gewone ijsjes. Dit zijn alcoholische cocktailijsjes.. Mind blown.

24 ICE is hier met alcoholische cocktailijsjes en wij vinden het briljant. Het was Jesper Gutteling van 24 ICE opgevallen dat veel festivalgangers zot zijn op waterijsjes. Prachtige manier om even af te koelen als je staat te dansen in de zon. Maar toen kwam Jesper op het geweldige idee om van ijsjes, alcoholische versnaperingen te maken.

Er zijn vijf smaken:

Mojito
Strawberry Daiquiri
Limoncello
Pina Colada
Vodka Energy

In elke smaak zit 5 procent alcohol en 50 calorieën, waarvan de ingrediënten helemaal natuurlijk zijn. 24 ICE verkoopt nationaal, maar het ziet er naar uit dat ze binnenkort ook in het buitenland verkrijgbaar zijn. Ze krijgen fantastische feedback over de smaak van de ijsjes. Festivalseizoen wordt onvergetelijk met deze lekkernijen.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

LEES OOK: De wetenschappelijke reden waarom naar een festival gaan je gelukkig maakt

Reageer op artikel:
OMFG! Cocktail-ijsjes zijn hier om al je dromen waar te maken
Sluiten