OMG JA! Zeemeermin fitness is de allerleukste manier om fit te worden

Laten we niet doen, alsof we niet allemaal een keer Ariël hebben nagedaan in het zwembad. Strak die beentjes bij elkaar houden en zo sierlijk mogelijk door het water bewegen. Nu is er een fitness programma bedacht om vrouwen zeemeermin-fit te krijgen. En wie wil er nou geen zeemeermin zijn?

Iedere vrouw is op zoek naar leuke manieren om fit te worden, zodat het niet aanvoelt als werk. Hoe leuker je het vindt om te doen, des te meer wil je het doen. Zeemeerminfitness wil je eindeloos blijven doen, omdat het zo verschrikkelijk leuk is.

Hotel Del Coronado is een chique resort in San Diego, Californië biedt nu zeemeerminfitness aan. De les is een volwaardige workout, hoewel het voelt alsof je aan het spelen bent. De les duurt 45 minuten en je mag een mooie sparkle vin aantrekken. Deze is gemaakt van sparkle badpakstof, sluit helemaal aan en is ge-wel-dig. Waarschijnlijk ga je een beetje willen huilen, elke keer dat je ‘m uit moet trekken.

Take a bowl of water and add sea salt blessed in the name of 'Lady of the sea I do ask of thee, bring me help from the waves of the deep' #mermaids #MeerjungfrauInDerSchweiz #meerjungfrau #MermaidCoral #mermaidsalto #mermaidfitness #bubbleswim #ladyofthesea #coral #mermaidteacher

A photo posted by Caroline Schönenberger (@mermaid_coral_teacher) on

Zeemeermin zijn is de droom van haast iedere vrouw. Misschien was het vooral je droom toen je nog klein was, maar dat doet er niet toe. Als het je wordt aangeboden om zeemeermin te spelen, dan sla je dat niet af. Dat doet niemand.

LEES OOK: De hotste haar trend van nu: Mermaid hair

Reageer op artikel:
OMG JA! Zeemeermin fitness is de allerleukste manier om fit te worden
Sluiten