Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 29 okt 2016

OMG! Magic Mike gaat shows geven en jij kunt erbij zijn LIVE

Oh lord. Dit is zo fantastisch nieuws, we kunnen het zelf bijna niet geloven. Echt, we beloven dat dit nieuws je dag helemaal fantastisch gaat maken. Want Channing Tatum himself heeft aangekondigd dat er live shows komen van Magic Mike.

We herhalen: Channing all over your tatum – rrrr – heeft aangekondigd dat er live shows komen van Magic Mike. Live shows. Denk: gillende vrouwen, ontblote bovenlijven en bovenal dansmoves waar je heel, heel warm van wordt.

’We willen een plek creëren voor vrouwen, hun Playboy club. Het mag niet sleazy zijn of onveilig voelen. Het zal het tegenovergestelde worden daarvan,’ aldus Channing tegen Cosmopolitan.com.

De shows, die vanaf maart volgend jaar zullen plaatsvinden is Las Vegas, zijn gebaseerd op de stripacts uit de tweede Magic Mike film. Alison Faulk en Teresa Espinosa die aan beide films hebben meegewerkt, gaan de choreografie verzorgen.

Magic Mike live shows, oh yes

Het slechte nieuws is dat Channing niet iedere avond in de show zit. Je zult het moeten doen met andere gespierde, hete mannen die dansen alsof ze je helemaal willen verslinden. Maar, hij is zeker van plan om een paar keer mee te doen.

Het goede nieuws is dat de shows eerst in Las Vegas zullen plaatsvinden en dat de sexy mannen daarna op reis gaan. Channing zegt op Facebook dat wil dat de show op een wereldwijde tournee gaat. Ja! Gillen is nu toegestaan.

Als klap op de vuurpijl maakte Channing ook nog dit geweldige filmpje. Met gespierde mannen én puppy’s. Zucht.

LEES OOK: Oef! Dit zijn de aller-allerknapste en heetste mannen van Instagram

Reageer op artikel:
OMG! Magic Mike gaat shows geven en jij kunt erbij zijn LIVE
Sluiten