Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 3 apr 2017

Hebben: Je kunt nu bij de supermarkt een spotgoedkope opblaasbare jacuzzi kopen

Aldi zorgt deze zomer voor een verfrissende verkoeling in onze eigen achtertuin. De supermarktketen komt namelijk met een opblaasbare jacuzzi waarin jij kan genieten op warme zomerdagen. Haast je snel naar de winkel, want hij komt al bijna in de verkoop.

Je hoeft geen dure vakantie te boeken om te kunnen genieten van jouw eigen opblaasbare jacuzzi deze zomer. Je kan, met behulp van Aldi, namelijk spotgoedkoop in jouw eigen achtertuin vakantie vieren.

Chillen met je billen in het bubbelbad

En nee, je krijgt geen goedkope meuk. Het heeft alle features die een échte, en waarschijnlijk peperdure, jacuzzi ook heeft. De vier-persoons opblaasbare jacuzzi heeft een doorsnede van 196 centimeter en is 71 centimeter diep, er zijn maar liefst 120 lucht stralen en heeft hij een heerlijk warmte systeem.

Fancy bubbelen

De opblaasbare jacuzzi zal begin april op de markt komen en kost slechts zo’n vierhonderd euro. Wel word je gewaarschuwd dat het pakket van de jacuzzi enorm zwaar is; raap daarom je bubble buddies bijeen om het bubbelbad van de winkel naar jouw achtertuin te slepen.

Glaasje prosecco erbij en jij bent klaar om fancy te bubbelen. Dankjewel Aldi, voor dit koopje. Daar zijn we gek op.

Wij denken dat je dit ook leuk vindt om te lezen: Ben je een buitenmens? Dan is deze jacuzzi-hangmat helemaal jouw ding

Reageer op artikel:
Hebben: Je kunt nu bij de supermarkt een spotgoedkope opblaasbare jacuzzi kopen
Sluiten