Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 19 jun 2017

Pretty Little Liars spoiler alert: Deze foto’s van de aankomende aflevering onthullen de identiteit van A.D.

Ja meiden, nog maar een paar afleveringen te gaan en dan is het zover: de ontknoping van A.D. Iedereen is door het dolle heen en de hele wereld denkt mee, want er komt per week wel zo'n veertien nieuwe theorieën bij over wie dat monster kan zijn. Maar deze foto's van de set van aankomende aflevering onthullen wellicht nét even iets teveel. De identiteit van A.D. bijvoorbeeld.

Er zijn wel twintig personen die A.D. kunnen zijn. Zelfs de mensen die je graag wilt vertrouwen, zijn eigenlijk niet meer te vertrouwen. Afgelopen aflevering hebben we gezien dat de meiden moedeloos zijn en allemaal hun geluk opzoeken, omdat het nog wel eens de laatste keer kan zijn. Of zijn de meiden A.D. nogmaals te slim af en ontdekken ze de identiteit van A.D. sneller dan we denken?

Pictures or it didn’t happen

Het lijkt er aan de hand van de foto’s namelijk op dat géén van deze meiden de gevangenis ingaat, zoals A.D. graag zou willen, gezien de afgelopen aflevering en het verliezen van de End Game. Deze foto’s doen eerder vermoeden dat de meiden een interventie doen op A.D. en zij lijkt verdacht veel op Mona. Heeft Mona er dan tóch meer mee te maken dan wij denken?

Oh, en deze foto dook ook op:

Lijkt het er dan toch op dan Mona A.D. is? Of is zij wederom een rechterhand van A.D.? Het is geen toeval dat het bordspel afgelopen is én plotseling verdwenen is van de kamer van Emily en Alison en dan óók nog eens op de kamer van Mona staat. Of is Mona weer bezig met een van haar enorm slimme en sluwe plannetjes?

De vraag blijft waarom Mona met een bos bloemen in de kerktoren staat, aangezien Charlotte hier is overleden mét een bloem in haar hand. Mona, we’re watching you. Ondertussen blijven we hopen op de tweelingzus van Spencer. Wat zou dat een prachtige draai geven aan het verhaal.

Lees hier alle andere theorieën: Dit zijn alle verdachten uit Pretty Little Liars die A.D. kunnen zijn (inclusief motieven en bewijzen)

Reageer op artikel:
Pretty Little Liars spoiler alert: Deze foto’s van de aankomende aflevering onthullen de identiteit van A.D.
Sluiten