Column 6 okt 2014 Lotte Nijborg

Sportjunkie Loes: De meest grappige gezichten die iedereen trekt tijdens het sporten

Sportjunkie Loes gaat je iedere maandag motiveren om je body en booty te trainen. Om uit de luie stoel te komen of je handen uit de snoeppot te houden. Ze heeft een eigen bootcamp en knows the drill. Maar hello, haar body is om jaloers op te worden en toch kan ze altijd toegeven aan haar grote liefde voor zoetigheid. Maar Loes zou Loes niet zijn als ze het wel ontzettend leuk voor je maakt. Let’s train. Deze week: the face.

Misschien herken je het wel. Spontane foto’s tijdens het sporten zijn meestal niet super fit & fabulous. Daarom kan ik er ook maar weinig op mijn laptop terugvinden, aangezien ik ze niet graag bewaar. Toch ben ik een beetje gaan speuren en dit is het resultaat. Je mist de ergste nog want die zijn (gelukkig) van hele slechte kwaliteit. Toch is het iets moois, want het gaat om een momentopname van een keiharde prestatie. Jij hebt er vast ook wel één, of twee. Geniet mee met de mijne en leg vooral die van jezelf ook vast.

De ‘bikkel’ face tijdens de Urbanathlon in 2013 met kou, wind en heel veel regen
De ‘bikkel’ face tijdens de Urbanathlon in 2013 met kou, wind en heel veel regen

De ‘kaken op elkaar’ face tijdens een mini shoot waarbij ik mezelf stoer op de foto wilde vastleggen. (ahum)
De ‘kaken op elkaar’ face tijdens een mini shoot waarbij ik mezelf stoer op de foto wilde vastleggen. (ahum)

De ‘Ik heb er geen kracht meer voor’ face. All the way tijdens de opleiding voor Power Sledinstructeur.
De ‘Ik heb er geen kracht meer voor’ face. All the way tijdens de opleiding voor Power Sledinstructeur.

De ‘recht op mijn doel af’ face! (inclusief onderkin en scheve mond) Tijdens een 15 KM loopje en totaal geen idee dat er überhaupt een fotograaf stond
De ‘recht op mijn doel af’ face! (inclusief onderkin en scheve mond) Tijdens een 15 KM loopje en totaal geen idee dat er überhaupt een fotograaf stond

The ‘Drill’ Face wanneer ik anderen toeschreeuw om nog harder te werken en vol te houden. (Maar stiekem schreeuw ik mezelf toe)
The ‘Drill’ Face wanneer ik anderen toeschreeuw om nog harder te werken en vol te houden. (Maar stiekem schreeuw ik mezelf toe)

Oké, genoeg gelachen om mijn vreselijke portretten. Nu zijn jullie aan de beurt.

High Five,
Marloes

Reageer op artikel:
Sportjunkie Loes: De meest grappige gezichten die iedereen trekt tijdens het sporten
Sluiten