Sportjunkie Loes: Quotes die je uit bed sleuren

Lotte Nijborg 13 okt 2014 Column

Sportjunkie Loes gaat je iedere maandag motiveren om je body en booty te trainen. Om uit de luie stoel te komen of je handen uit de snoeppot te houden. Ze heeft een eigen bootcamp en knows the drill. Maar hello, haar body is om jaloers op te worden en toch kan ze altijd toegeven aan haar grote liefde voor zoetigheid. Maar Loes zou Loes niet zijn als ze het wel ontzettend leuk voor je maakt. Let’s train. Deze week: quotes om je te motiveren.

Het voelt als Blue Monday, maar dat is het helemaal niet. Toch is mijn energielevel na dit weekend ver beneden peil. Ik weet dat als ik ga trainen de energie weer volkomen terug komt, maar ik merk dat ik voor elke plus een nog grotere min weet te vinden. Maar ga ik dan zo snel opgeven? No way! En jij toch ook niet? Daar wordt niemand beter van en je lijf al helemaal niet. Maar met alleen een Just Do It quote kom ik niet uit bed. Deze 8 quotes schreeuwen je toe en sleuren je uit bed. Als je nog puf hebt, plak ze dan op je koelkast, koektrommel of afstandsbediening.

1. Stel je niet aan joh!

motivatie quote

2. Kies de juiste

motivation quote

3. Kijk, dat is motivatie!

motivatie quote

4. Pak haar aan

Motivatie quote

5. Hier doe je het voor

Schermafbeelding 2014-10-12 om 19.39.13

6. En hiervoor…

Motivatie quote

7. Als je maar loopt!

Motivatie quote

8. Dus niet zeiken, maar zweten!

Motivatie quote

Heb je motivator Loes vaker nodig dan één keer in de week? Haar persoonlijke blog lees je hier of volg haar op Instagram.

Reageer op artikel:
Sportjunkie Loes: Quotes die je uit bed sleuren
Sluiten