Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 16 apr 2016

Sunny days are coming: dit zijn de leukste festivals van het land

Bruine benen in afgescheurde Levi´s shorts, Afgetrapte Allstars en 70´s zonnebrillen. En vergeet de flowercrowns niet. Yes, het festivalseizoen gaat bijna van start en dat geeft ons allemaal de kriebels. Wij zochten voor jou de allerleukste festivals uit zodat je er deze zomer geen eentje hoeft te missen:

Day At The Park

16 juli vanaf 12:00, Amsterdamse Bos.
Een ge-wel-dig festival voor iedereen die houdt van een iets ouder publiek (eind twintig/ dertigers). De locatie is beeldig, namelijk het Amsterdamse bos. Heerlijke eettentjes die bijna allemaal biologisch en bourgondisch zijn. Van DJ´s tot live acts, het is allemaal even zalig.

DE ZON

22 mei van 13:00 – 23:00, De Oeverlanden.
Bij aankoop van je ticket krijg je direct een zonnecrème zodat je mooie snoetje niet verbrandt. Daarnaast is al het eten vega en je zult je verbazen over alle heerlijke hapjes. ´Zorgeloos genieten. Er even helemaal tussenuit. Lekker op vakantie in eigen stad.´ Klinkt als muziek in de oren als je het ons vraagt.

Georgies Wundergarten

9 juli vanaf 12:00, Ruigoord 76.
Volgens recensies was Georgies Wundergarten vorig jaar magisch. Jammer genoeg is het zelfs al uitverkocht wat niets anders kan betekenen dat dit festival amazing is. Maar niet getreurd, er worden altijd weer kaartjes doorverkocht op Ticketswap. Ook fijn, het is vanaf 21+ dus je zult geen verdwaalde kinderen tegenkomen.

Nomads

25 juni vanaf 12:00, Sportpark Riekerhaven.
De line up van Nomads is te lekker voor woorden. Zelfs Kriss Kross heeft een hele eigen area. Je bent verzekerd van een leuke dag met alleen maar leuke en creatieve mensen. Niet voor niets is dit al jaren een van de leukste festivals van onze hoofdstad.

Milkshake

30 en 31 juli vanaf 12:00, Westerpark.
´For boys who love girls who love girls who love boys who love boys´. Oftewel, het festival van de vrijheid. Zowel hetero´s als homo´s als lesbi´s, hier vind je alles. Een ding is zeker: dit wordt gekkenhuis.

Park Am See

21 mei van 12:00 tot 23:00, De Oeverlanden.
Een festival voor iedereen die niet van massa houdt, maar wel van knusse kneuterigheid. En volgens recensies is dit verreweg de mooiste festival locatie ever. Er zijn nog tickets maar wacht niet te lang want volgens geruchten gaan ze als zoete broodjes over de toonbank.

Shoeless

4 en 5 juni vanaf 12:00, Ruigoord
De naam zegt het al, zonder schoentjes aan je poezelige voetjes. Perfect voor de echte hipsters onder ons. Als je het heerlijk vindt om je gek aan te kleden en een beetje zweverig bent is dit een droom die uitkomt.

LEES OOK: Hoera het is echt waar! Er komt een Nutella festival

Reageer op artikel:
Sunny days are coming: dit zijn de leukste festivals van het land
Sluiten