Voor liefde is het nooit te laat: deze vrouw verloofde zich op haar 106ste

Bijna alle meisjes dromen van een sprookjeshuwelijk. Alleen, niet iedereen van ons heeft de ware al gevonden. En, vrouwen als we zijn, kunnen we ons daar heerlijk druk om maken. Maar vanaf nu kan je daarmee stoppen. Deze vrouw bewijst dat het nooit te laat is om te verloven en deed dit op haar 106ste!

Ze heeft een toyboy

Deze vrouw, genaamd Valda, is niet alleen een bazin omdat ze op deze geweldige leeftijd ging verloven, maar ook nog eens met een jong knaapje. Haar toekomstige man is namelijk (nog maar) 66 lentes jong. De twee waren drie jaar samen en vonden het daarom nu wel tijd worden om te trouwen. Want, tja, tijd moet je niet verspillen vinden zij:

Echte liefde

Je zou argwanend denken, die toyboy die wil vást meer van dit lieve oude vrouwtje (haar geld). Maar niets is minder waar. De love birds hebben elkaar ontmoet in het verzorgingstehuis waar ze wonen. Jaco woont, ondanks zijn 66ste leeftijd, al 19 jaar in het verzorgingstehuis en was direct verliefd op Valda.

Toch vindt Valda het jammer dat ze door haar leeftijd niet alles meer kan doen voor hem: ´Ik zou het geweldig vinden om Jaco´s kleding te wassen, lekkere maaltijden te koken en hem te verzorgen als een echte vrouw.´

We kunnen maar één ding zeggen: AHHHWW…

Voor als je nog een date zoekt:
Hartverwarmend: Je kunt Valentijnsdag vieren met een opa of oma

Reageer op artikel:
Voor liefde is het nooit te laat: deze vrouw verloofde zich op haar 106ste
Sluiten