Waarom een hondje véél beter voor je is dan een boyfriend

Wat is er beter dan een avondje op de bank hangen met je trouwe viervoeter? Het allerliefste beestje is eigenlijk alles wat je nodig hebt. Hij maakt je leven compleet en je bent dol op hem. Een lover? Die heb jij niet nodig, en wel hierom:

Hij is altijd thuis

Je hoeft geen contact te onderhouden in de hoop dat hij vanavond met jou wil doorbrengen. Je hoeft echt geen ongemakkelijke whatsappjes te sturen om te laten weten dat je hem stiekem best wel leuk vindt. Nee, jouw hondje is er altijd. Hij staat er zeker voor open om vanavond met jou te zijn, zoals altijd.

Hij is altijd blij om je te zien

Jij hoeft je echt geen druk te maken in wat voor omstandigheden je thuis komt. Je lieve hondje staat nog nét niet op tafel om je te begroeten. Je komt altijd met een warm, kwispelend welkom thuis. Hij laat je inzien dat je geweldig bent en dat hij dol op je is.

Hij wil áltijd knuffelen

Heb jij een keer zin om te knuffelen met je boyfriend, maar hij wil het voor de zoveelste keer weer eens niet? Aan je doggy hoef je het niet eens te vragen. Wanneer je neerploft op de bank denkt hij geen seconde na en jumpt bij je op de bank. Zo knuffelen jullie de héle avond.

Hij kan perfect inschatten hoe je je voelt

Honden zijn in staat menselijke emoties aan te voelen. Jouw doggy weet altijd in te schatten hoe je je voelt. Wanneer je verdrietig bent, zal hij altijd meedeleven tonen en je proberen een beter gevoel te geven. Hij is anders dan al die mannen, die hier écht niets van snappen.

Hij blijft je voor áltijd trouw

Je hoeft je nooit druk te maken of hij jou wel écht de leukste vind. Je weet zeker dat hij nóóit bij je weg zal gaan. Je hondje wordt niet voor niets jouw trouwe viervoeter genoemd. Hij maakt je écht elke dag dolblij.

Deze foto’s beschrijven wederom dat je écht niet meer nodig hebt dan jouw lieve, lieve doggy.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]
[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]
[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]
[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

LEES OOK: 29 x de aller-allerliefste puppy’s: voor je dagelijkse dosis schattigheid

Reageer op artikel:
Waarom een hondje véél beter voor je is dan een boyfriend
Sluiten