Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 21 feb 2017

Waarom we eigenlijk allemaal oud willen worden met Nate uit Gossip Girl

Dat iedereen in katzwijm valt bij Chuck Bass, zorgt er een beetje voor dat we Nate vergeten. En Nate verdient juist onze volle aandacht. Want o boy, Nate is juist de man waarmee we allemaal oud willen worden. Pas op, er staat een spoiler alert onderaan over de carrière van Nate.

Nate is verre weg de knapste van het stel

Chuck mag dan zijn bad boy kant hebben en een zwoele stem, Nate heeft zeker weten de looks. Hij is een echte mooi boy en als hij je lover was zou je je gewoon al vermaken door uren naar hem te kijken.

Hij staat altijd voor iedereen klaar

Nate was verreweg het loyaalst van alle mensen aan de upper east side. Vooral in zijn vriendschap met Chuck was duidelijk hoe belangrijk hij het vond om altijd voor iedereen klaar te staan. Maar voor Serena – toch wel zijn grote liefde – en Blair doet hij ook werkelijk alles. Zelfs nadat het net uit was met haar.

Hij is sportief

Hij is zelfs de sterspeler van het lacrosseteam. Geen idee wat die sport precies inhoudt, maar dat geeft niet, want Nate heeft er vooral een goddelijk lichaam van gekregen. En natuurlijk een teamspirit, want zo oppervlakkig dat we alleen om zijn uiterlijk geven, zijn we nou ook weer niet. Toch?

Hij is een echte familieman

Nate is een man waarmee je thuis kunt komen. Waar je ouders van gecharmeerd zijn en die precies de juiste dingen zal zeggen tijdens de kennismaking. Bovendien is hij zelf ook een echte familieman. Zijn vader zat dan wel in de bak, dat betekende niet dat hij hem niet meer opzocht. En hoewel zijn opa het hem ook niet bepaald makkelijk maakte, probeerde hij altijd de familiebanden aan te halen.

Een man die loyaal is aan zijn familie, hecht veel waarde aan trouw zijn. En daarom is Nate de ideale man om oud mee te worden. Hij wil iedereen bij elkaar houden en zal zoiets waardevols als jullie relatie nooit op het spel zetten door ontrouw te zijn.

Nate wil zijn eigen pad volgen

Hoewel Nate van zijn familie houdt, en zijn familie ook nog eens rijk en succesvol is, wilde hij vooral zijn eigen pad volgen. Zo wilde hij naar eens school die hij zelf had uitgekozen. En hij wilde een nieuwswebsite runnen, zelfs al had hij gemakkelijk kunnen meeliften op het succes van zijn familie.

En ja, er is niets sexyer dan een man die gepassioneerd is ergens helemaal voor gaat. Een man die weet wat hij wil en die dag op eigen kracht wil bereiken. Nate is iemand om tegenop te kijken.

Hij heeft nooit iets ingestuurd naar Gossip Girl

Nate is de ultieme good guy. Hij zal nooit iets doen om anderen schade te berokkenen, ook niet als hij daar zelf beter van wordt. Zo heeft hij dan ook nooit iets ingestuurd naar Gossip Girl.

Nate is iemand die je blind kan vertrouwen, die nooit zomaar dagen zal ‘verdwijnen’ of je zal ghosten. Nate is iemand die jou je iedere dag een prinsesje laat voelen, de rest van je leven.

Hij is een succesvol man geworden

In de allerlaatste aflevering is te zien dat Nate succesvol is geworden met de Spectator én dat hij waarschijnlijk zal meedoen in de race om burgemeester van New York te worden.

Wij zijn alvast aan het dromen dat we ‘first lady’ van New York worden, of hoe dat dan ook mag heten. Ja die Nate, daar willen we best mee oud worden.

Test hier of Nate écht jouw grote liefde is: Quiz: welke hete Gossip Girl man past nu écht bij jou?

Reageer op artikel:
Waarom we eigenlijk allemaal oud willen worden met Nate uit Gossip Girl
Sluiten