Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 2 okt 2016

Waarom je beter voor Mr. Forever kunt gaan dan Mr. Right

Je hele leven ben je op zoek naar die ene persoon. De ware. De man die je wereld op z’n kop gaat zetten. De man aan wie je niets zou willen veranderen, gewoon omdat ‘ie perfect is zoals ‘ie is. Maar guess what, niemand is perfect. En het is eigenlijk Mr. Forever waar je voor wilt gaan.

Je hebt misschien al vaak gedacht dat je hem had gevonden. De ware. Mr. Right. Maar altijd bleef je teleurgesteld en gebroken achter. Want hoe leuk hij ook was, hoe hard je hart ook op hol sloeg en hoe hevig je ook verlangde om bij hem te zijn: hij was geen blijver.

Mr. Right, bleek Mr. Right Now. Hoe hard je ook wilde geloven dat hij de ware voor je was, hij deed je pijn.

Wie is Mr. Forever?

Dit is geen pleidooi om genoegen te nemen met minder. En ook niet om minder kritisch te zijn op de mannen met wie je overweegt samen te zijn. Maar wel een betoog om te kiezen voor Mr. Forever.

Mr. Forever is de man die voor jou gaat. De man die je nooit in de steek zal laten. Hij zal niet weggaan bij tegenslagen. Hij zal er niet vandoor gaan als het moeilijk wordt. Hij zal voor je vechten.

Mr. Forever is de man waarmee de liefde stabiel is en niet vol met hoge pieken. Omdat je na hoge pieken altijd keihard zult vallen en Mr. Forever zou jou dat nooit aan doen.

Mr. Forever is de man die je opvangt. De man die je steunt door lief en leed.

Hij is niet perfect, Mr. Forever. Misschien is hij altijd druk. Misschien heeft ‘ie geen onwijze klik met je vriendinnen of met je ouders. Misschien heeft hij niet het gespierde droomlichaam waar je altijd over fantaseerde. Misschien heeft ‘ie geen topsalaris.

Maar Mr. Forever is wel de man die je beste vriend is. En dan nog zo veel meer.

Vond je dit artikel leuk? Misschien heb je hier ook iets aan: Als je meer wil zijn dan friends with benefits

Reageer op artikel:
Waarom je beter voor Mr. Forever kunt gaan dan Mr. Right
Sluiten