Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Nieuws 20 feb 2017

Waarom mannen diep van binnen gek zijn op ietwat rare meisjes

Tja, je was altijd al een beetje de vreemde vogel. Als klein kind had je al aparte interesses of had je opmerkingen waar nu nog over wordt gesproken. Je vindt jezelf heel gewoon, maar voor anderen blijf je een zeldzaam wezen. Gelukkig vinden mannen jou juist vreselijk leuk.

Je hebt een nogal bijzondere kijk op de wereld

en daardoor heeft hij de meest bijzondere gesprekken met jou. Je ziet het leven door een hele andere bril dan de meeste mensen. Je geeft hem inzichten die hij van andere vrouwen wellicht nooit kan krijgen. Hij fascineert zich elke keer weer over dingen die jij wél ziet die anderen niet zien.

Je rare gedrag maakt je grappig

Je aparte hobby´s, opmerkingen en gewoontes maken je een grappig wezen. Hoewel je ook beeldschoon en intelligent bent, ben je vooral grappig. En het leukste vindt hij, is dat je het niet eens probeert maar nou eenmaal zo bent. Vaak kijk je hem ook aan van: ´Hoezo lach je nou zo hard?!´

Iedereen vindt iets van jou

Dit klinkt misschien een beetje negatief, maar is het niet. Zijn omgeving is direct onder de indruk van jou en dat vindt hij wel fijn. Want mannen zijn ook op zoek naar bevestiging van hun beste vrienden en familie. En als ze jou zien dan vinden ze hóe dan ook iets wat van jou. Of dat nou is dat ze je geweldig vinden, of inderdaad ´een beetje gek´, je wordt nooit vergeten.

Van jou zal hij gegarandeerd bijzondere kinderen krijgen

Met hilarische uitspraken, bijzondere hobby´s en nét zo´n bijzondere kijk op de wereld als hun moeder. Stiekem is hij nu al nieuwsgierig naar wat voor super kind hij van jou zal krijgen. En ook een béétje bang voor de uitdaging. Want een bijzonder kind brengt wel uitdagingen met zich mee.

Je valt niet te vervangen

Er is niemand zoals jij. Er is zelfs niemand die ook maar een beetje op je lijkt in je doen en laten. Beter gezegd: in je hele ´zijn´. En daardoor is hij héél zuinig op jou. Want, dingen die schaars zijn, zijn gewild.

Toevallig ook koppig?
Waarom mannen stiekem állemaal vallen voor koppige meisjes

Reageer op artikel:
Waarom mannen diep van binnen gek zijn op ietwat rare meisjes
Sluiten