Wanderlust Wednesday: dit zijn de állermooiste Airbnb huizen

Wanderlust Wednesday draait maar om één ding: de meest bijzondere plekjes op aarde ontdekken die we stiekem door vertellen zodat jullie mee kunnen genieten en ‘m op jullie eigen bucketlist kunnen plaatsen. Deze week: de allermooiste Airbnb huizen.

OFF-GRID ITHOUSE: PIONEERTOWN, Californië

In dit heerlijke afgelegen huis kom je compleet tot rust. Het huis is bijna in zijn geheel van glas, waardoor je het mooiste uitzicht ooit hebt. Er is bewust gekozen om hier geen tv of wifi te installeren, dus je bent vrij om na te denken of helemaal tot rust te komen met je lief.

SECLUDED INTOWN TREEHOUSE: ATLANTA

In deze heerlijke boomhut midden in de natuur ben je weer een ervaring rijker. Je kunt met twee personen verblijven en de boomhutten worden gezien als dé romantische hotspot. Word wakker tussen de fluitende vogels en geniet.

Pirates of the Carribean getaway, Topanga Canyon, Californië

Geen kinderen zijn welkom in deze heerlijke get away. Een unieke ervaring met de mogelijkheid om lekker te surfen en te ontspannen.

Romantic tree house, Allessandria, Italië

Met een prachtige uitzicht op de heuvels, midden in de natuur kom je ook op deze locatie prachtig tot rust. Dit knusse boomhutje is een fantastische plek.

casa Caracol, Isla Mujeres, Mexico

Wanneer je geen zin hebt in alle drukte, toerisme en andere ongein, kun je in dit prachtige huis geniet van een welverdiende vakantie. Met alles erop en eraan, is dit een prachtige en heerlijke spot.

Unique Cob cottage, Mayne Island, Canada

Een heerlijk huisje in de mooie natuur. Dit huis is gebouwd van allerlei natuurlijke materialen en geeft je een heerlijk gevoel.

Casa Barthel, Florence, Italië

Geniet van de olijfbomen, moestuin en het zwembad op deze prachtige plek. Ervaar de boomhut experience in het heerlijke Italië.

LEES OOK: Wanderlust: waarom sommige mensen geboren zijn om te reizen

Reageer op artikel:
Wanderlust Wednesday: dit zijn de állermooiste Airbnb huizen
Sluiten