Wat mannen bakken van make-up tutorials: Aflevering 4 Borsten contouren

Wat is het heerlijk om tutorials te kijken van de allermooiste make-up looks. Het ziet er allemaal zo simpel uit, dat je zou denken dat zelfs mannen het zouden kunnen uitvoeren. Maar is het echt zo simpel?

Wij, de meisjes van Beautify, namen de proef op de som. We vroegen vier mannen om ons op te maken en ons zes verschillende looks te geven.

De vier mannen kregen een make-up tutorarial te zien en vervolgens mochten ze zelf aan de slag. Vorige week kon je al zien wat er gebeurt als de mannen ons haar invlechten in een vissengraatvlecht. Wat sommige van ons doodsangsten bezorgde…

Aflevering 4: de mannen geven ons een decolleté met make-up

In aflevering 4 kunnen de mannen hun geluk niet op. Ze mochten namelijk onze borsten contouren, zodat wij een super sexy decolleté zouden krijgen. Althans, dat was de bedoeling.

Ja, ja, de mannen gaan borstcontouren en dat wil je zéker niet missen.

Volgende week…

Stay tuned, want volgende week gaan de mannen proberen of ze onze nagels kunnen lakken ínclusief nailart. Zou dat goed gaan?

Abonneer je nu op het Youtube kanaal van Beautify om als eerste het resultaat te zien.

Met dank aan:

Faces: Lotte Nijborg & Luc Barkhof, Yasmine Esser & Floris Reuts, Joke-Jiers Botma & Ernst van Ruiten, Omani McDaniels & Randall Spann.
Productie & regie: Lotte Nijborg
Camera & montage: Boje Ploeg
Locatie: Hotel Droog

Reageer op artikel:
Wat mannen bakken van make-up tutorials: Aflevering 4 Borsten contouren
Sluiten