Wauw! Bobbi Brown laat zien dat roze en rood pérfect samen gaan

Wie ooit dacht dat roze en rood een vreselijke combinatie was, zal zich verbazen over de nieuwe collectie van Bobbi Brown. De collectie laat zien hóe mooi de kleuren kunnen zijn. Op zoek naar een Valentijnscadeau voor jezelf? Sla je slag.

[one_half]

Lipgloss

Deze uiterst glanzende formule geeft de lippen een zwoele, glanzende en vollere look. De lipgloss is ideaal voor vrouwen die van een glansje houden, zonder een gehele dekking. De gloss geeft je volle lippen, maar voelt níet plakkerig aan. De gloss is te verkrijgen is de kleuren Hollywood red en Pink Lilly. Wauw.
[/one_half][one_half_last][/one_half_last]
[one_half]

Nagellak

Experimenteer met deze prachtige felle kleuren. De nagellak blijft lang zitten, je hoeft je geen zorgen te maken dat de nagellak snel afbrokkelt. Met deze knalkleuren ben jij helemaal klaar voor de lente. De nagellak is nu te verkrijgen in de kleuren Cherry Tomato en Pink Peony.[/one_half][one_half_last][/one_half_last]
[one_half]

Lippenstift

Deze prachtige lippenstift dekt prachtig, je lipstick blijft daardoor goed zitten. Bovendien hydrateert de lippenstift je lippen tijdens het dragen en voelen je lippen heerlijk zacht aan. De nieuwe lippenstift is te verkrijgen in de kleuren Blazing Red en Ibiza Pink.
[/one_half][one_half_last][/one_half_last]

LEES OOK: Deze producten helpen je huid fijn en gezond de winter door te komen

Reageer op artikel:
Wauw! Bobbi Brown laat zien dat roze en rood pérfect samen gaan
Sluiten