Wauw! Er is nu een strapless bh waarbij je nóóit meer hoeft te hijsen

Argh, iedereen kent het wel. Je hebt een leuk feestje, een hele mooie jurk, maar daar móet je een strapless bh onder dragen. En negen van de tien keer denk je dan, ach laat maar. Want je hebt écht geen zin om de hele avond je bh op te hijsen. Maar niet getreurd, Kelly K Apparel heeft het antwoord gevonden voor deze alledaagse struggle.

Tony Roy, bedenker van deze superbra kwam op het idee toen hij zijn vrouw voor de zoveelste keer driftig voor de spiegel zag staan. Ze wilde perse een mooie top aan waar een strapless bh onder moest, maar besloot het toch niet te doen. Ze vertelde dat ze écht geen zin had om de hele avond haar bh op te hijsen. Daarnaast had ze nog nooit een bh gevonden die aan haar eisen voldeed. Tony ging aan het werk, wat resulteerde in: Geckteck. Dé bh die hopelijk wel aan de eisen van zijn vrouw voldoet.

Geen strakke banden die snijden in je rug en je ribben om de strapless bh op de plek te houden. Er is geen dubbelzijdig tape meer nodig, die je vervolgens na een avondje stappen van je huid af moet trekken, au. Niet meer trekken, sjorren of ongemakkelijke momenten wanneer je een strapless bh draagt. Maar gewoon een bh die heerlijk zit én ook nog eens in elke cupmaat beschikbaar is.

Whut, maar hoe dan?

Het materiaal waar de bh van is gemaakt is bestaat uit siliconenbasis. Dit zorgt ervoor dat de bh zich goed vastklampt aan je huid. Het materiaal is zo ontworpen dat het heel innig contact maakt met de huid, maar niet zorgt voor irritatie. De meest gevoelige huid kan er zelfs tegen. De nauwe contacten met de bh en de huid zorgen voor een soort ‘aantrekkingskracht, wat de ‘van der Waals kracht’ wordt genoemd. Je kunt het vergelijken met een magneet. Het zorgt ervoor dat de bh strak op je huid zit, maar nog steeds extreem fijn is om te dragen. Wat wil je nog meer?

LEES OOK: Kleine borsten? Met deze 9 tips vind jij je ultieme bh

Reageer op artikel:
Wauw! Er is nu een strapless bh waarbij je nóóit meer hoeft te hijsen
Sluiten