Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 18 jul 2016

Yes! Een Pokémon Go hack waar je heel blij van wordt

Pokémon Go lijkt de wereld te hebben overgenomen. Met goede reden, want het spel is verschrikkelijk verslavend. Iedereen gaat tegenwoordig de hort op om op zoek te gaan naar een Pokémon die in het wild leeft. Het spel is ook een stuk gezelliger dan zoiets als Candy Crush. En daar waar een nieuwe verslaving is, is uiteraard ook een nieuwe hack.

Je vangt een Pokémon bij een Pokéstop. Deze Pokéstops zitten grotendeels verstopt op drukke plekken, waar veel mensen komen. Of eerder, waar veel telefoonverkeer is. Denk aan parken of toeristische plekken.

Bij Pokéstops kun je voorzieningen ophalen, zoals PokéBalls en eieren. Voorbij level vijf kun je ook andere voorzieningen daar halen, omdat je nu toegang tot de Gym hebt. Als je bij een Pokéstop bent geweest dan wordt die plek paars en kun je er niet naar terug. Of toch wel?

А мы играли в #pokemongo ?

A photo posted by Лиза (@elizaveta_s99) on

Als je vijf minuutjes wacht dan verandert de Pokéstop van paars terug naar blauw en kun je daar weer spullen verzamelen. Je hoeft ook niet eerst weg, het wordt vanzelf weer blauw. Mocht je in de buurt van een Pokéstop wonen of werken, dan heb je oneindige toegang tot alles wat die Pokéstop te bieden heeft.

En vergeet niet dat dubbele Pokémon kunnen worden ingewisseld voor Candy, waarmee je je behouden Pokémon kunt laten evolueren. Veel Poképlezier!

LEES OOK: 6 tekenen dat jij en Pikachu stiekem heel veel gemeen hebben

Reageer op artikel:
Yes! Een Pokémon Go hack waar je heel blij van wordt
Sluiten