Zo krijg je net zulk sexy haar als de Victoria’s Secret Angels

Oef, de Victoria's Secret modellen zijn adembenemend mooi. Elk jaar kunnen we weer met open mond naar fantastische killer bodies en de meest prachtige lingerie kijken tijdens de VS show. Maar we vragen ons wel eens af hóe hun haar nou eigenlijk zo perfect in model wordt gebracht. Deze stylist geeft het antwoord.

Ook jij kunt je nu een echte ‘angel’ voelen want stylist Sarah Potempa deelt haar geheimen over de prachtige lokken van de modellen. Volg deze stappen voor gorgeous hair:

Stap 1: Breng volume mousse aan

Breng volume mousse aan in de wortels van je haar, vooral als je haar al erg plat is. Dit zorgt voor een springerig effect. Sarah raadt aan om spray mousse te gebruiken. Deze mousse breng je aan op een platte borstel en kam je door je haar, deze techniek focust op de wortels van je haar. Zo verdeel je de mousse goed en zorg je voor een glans all over.

Stap 2: Föhn je haar

Gooi je hoofd naar voren en droog de natte delen van je haar met een föhn, terwijl je je vingers door je haar beweegt. Zet een mondstuk op je föhn en föhn je haar met behulp van een borstel. Als je krullend haar hebt, gebruik dan een platte borstel om je haar gladder te maken, want ronde borstels kunnen gemakkelijker vast raken in krullen.

Als je fijn haar hebt dan kun je een ronde keramische borstel gebruiken met zwijnenharen. Deze haren zorgen ervoor dat het talg van je hoofdhuid wordt verdeeld over lagere delen van je haar, juist waar je haar vaak wat droger is. Dit zorgt voor een prachtige glans.

Tip: Zorg dat het verlengstuk van je föhn parallel loopt met je haar, terwijl je de luchtstroom naar beneden richt. Wanneer je de föhn richting je wortels richt, creëer je juist meer krullen.

Haar hebben net zoals de Victoria’s Secret Angels

Stap 3: Welke scheiding?

Nu je klaar bent met drogen wil je de scheiding van je haar bepalen. Bij Victoria’s Secret kijken de stylisten altijd naar de natuurlijke valling van het haar, aldus Sarah. Er wordt ook gekeken naar de vorm van het gezicht.

Je komt achter jouw perfecte scheiding door een simpele truc uit te voeren: gooi je hoofd naar rechts en weer omhoog. Als het goed is valt je haar nu heel natuurlijk. Mochten bepaalde plukjes niet goed vallen, gebruik dan de punt van een puntkam om je scheiding te perfectioneren.

Stap 4: Gebruik clip-in extensions voor meer lengte

Als je van jezelf al lang haar hebt dan kun je deze stap overslaan. Maar als je iets meer lengte nodig denkt te hebben, dan kun je een paar clip-in haarstukken aanbrengen in je haar. Sarah raadt aan om extensions te gebruiken die de warmte van een stijltang kunnen verdragen, gewassen kunnen worden en meerdere keren gebruikt kunnen worden. Gebruik ook haarlak, want nu komen je prachtige krullen er aan. En als je wilt dat die zo lang mogelijk blijven zitten, is het slim om éérst haarlak te gebruiken.

Stap 5: Knappe krullen

De moderne krullen van dit moment zijn minder gepolijst dan de krullen van eerder. De krullen die je nu gaat aanbrengen hebben wél nog steeds ronde punten. Je wilt geen pijpenkrullen creëren, daarom raadt Sarah aan om een grotere krultang te gebruiken zodat je grotere plukken kunt pakken.

Wanneer je de pluk om de krultang hebt gewikkeld houd je de tang in een lichte hoek zodat je volume creëert in de wortels. Ook leg je zo meer de nadruk op het golven van het middelste gedeelte van je haar.

Stap 6: Behoud de krullen

Gebruik een nylon kam met zwijnenharen en spray daar een flexibele haarlak op. Kam door je krullen zodat ze mooi samenvallen. Jij kunt de deur uit als een Victoria’s Secret Angel.

Zie ook: Haartrends 2017: Deze kapsels en prachtige haarkleuren zijn volgend jaar helemaal hot

Reageer op artikel:
Zo krijg je net zulk sexy haar als de Victoria’s Secret Angels
Sluiten