Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 4 okt 2015

Zo krijg je zin in seks zonder pilletje

De dagen dat je naar hem smachtte? Je deelt al een tijdje het bed met dezelfde man, dus dat heftige verlangen is verleden tijd. Maar om nou een roze pilletje te slikken om je libido een boost te geven? Nee dankje. Geen probleem. Die nieuwe lustpil uit Amerika heb je helemaal niet nodig. Zo ontpop je je weer tot ontembare seksgodin.

Neem afstand. Letterlijk

Aandacht geven en elkaar opnieuw veroveren, staan standaard op één bij meer-zin-in-seks-tips. Toch is het soms beter elkaar even niet te zien. Vrouwen worden namelijk helemaal niet opgewonden van zekerheid en een stabiele relatie. We willen die vreemde kerel in een donker steegje. Wetenschappelijk onderzoek bewijst het, monogamie is een turn off. Ga lekker een weekje met vriendinnen op reis. En wedden dat je intens naar hem verlangt als hij met zijn vrienden de hort op is?

Ga op yoga

De Duif en de Brug verbeteren de bloedstroom naar de bekken, waardoor je gevoeliger wordt en sneller opgewonden raakt. Ook fijn: door sterke spieraantrekkingen van je heupen, voelt je orgasme intenser. En dat een soepel en lenig lichaam van pas komt in bed, hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen.

Zelfvertrouwen is hot

Wist je dat het hem helemaal niets kan schelen dat je buik is opgezet, omdat jullie net onbeperkt sushi hebben gegeten? (Niemand had die laatste ronde California rolls kunnen weerstaan hoor). En dat het een paar dagen geleden was dat je je hebt geschoren – op alle mogelijke plekken – who cares? Onzekerheid en een negatief zelfbeeld verminderen zin en opwinding. Wees tevreden met jezelf en geniet. Vindt hij ook hartstikke sexy trouwens, zelfvertrouwen.

Ontspan

Hoe dan? Want – hallo – je hebt een drukke baan, je wilt het hele jaar door een killer body en daar hoort flink sporten bij. Dan zijn er nog festivals, etentjes, familieverplichtingen. Als je ’s avonds eindelijk in bed ligt, wil je het liefst met rust gelaten worden en zo snel mogelijk in slaap sukkelen. Stress is nou eenmaal één van de grootste libidokillers. Boek een dagje spa. Ga samen op vakantie. Ultieme ontspanning en je bent schaars gekleed.

Vertel hem wat je lekker vindt

Stop alsjeblieft nu met orgasmes faken. Waarom zou je willen dat hij denkt dat je kirt van opwinding terwijl je verveeld hoopt dat het zo snel mogelijk voorbij is? Als je ontevreden bent over de bedkunsten van je lover is het logisch dat je niet staat te springen. Neem het initiatief voor een nieuw standje en vertel hem gewoon wat je lekker vindt. Of laat het zien door jezelf aan te raken. O man, dan kan dit potje seksen voor hem al niet meer stuk.

Neem nog een hapje

Mannen moedigen je niet aan, als je van vakantiekilo’s af wil. Logisch, je seksdrive daalt namelijk als je honger hebt. Als je het goed wil doen, eet dan oesters. Die zitten boordevol zink, dat geeft je libido een boost. En honing, dat bevat een stofje dat het lichaam oestrogeen beter laat gebruiken. Neem chocolade toe en een glaasje wijn erbij, om alle remmingen los te laten. Let’s go!

Heb jij geen moeite om zin in seks te krijgen en worden jij en je lover klef en bef genoemd?

Jullie zijn niet alleen gelukkiger, maar ook gezonder. Klik op de foto om verder te lezen:

Reageer op artikel:
Zo krijg je zin in seks zonder pilletje
Sluiten