Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 2 juni 2018

Dit zijn de 10 beauty voornemens die jou nog mooier maken dan je al bent

Soms zijn wij liever lui dan moe en spenderen we niet al te veel tijd aan ons uiterlijk. Uiteraard hoef jij je gezicht niet iedere dag te versieren. Met deze 10 beauty voornemens schitter jij altijd.

Doe deze 10 beauty voornemens zie je er altijd flawless uit.

1. Haal je make-up eraf voordat je gaat slapen

Anders word je wakker als een wasbeer en daar is jouw huid niet blij mee. Je huid verstopt wanneer je deze niet schoonmaakt en daarnaast breken de wimpers af. Daar zit je waarschijnlijk niet op te wachten.

2. Was je make-up kwasten

Vieze kwasten zorgen voor een vieze huid, letterlijk. Want als jij met die vieze kwasten over je gezicht strijkt, bevuil je deze. Maak je kwasten regelmatig schoon voor een perzik huidje.

3. Verzorgde handen

Zorg dat je handen en nagels er altijd verzorgd uitzien. Nagellak die chipt ziet er nu eenmaal minder verzorgd uit. Je hoeft er geen kunstwerk van te maken, maar een coating kan geen kwaad.

4. Gebruik zonnebrand

Smeren, smeren en nog eens smeren. Dit is het geheim van een mooie huid. Zelfs in de winter doet de uv-straling haar werk dus wat zonnebrand betreft kan je nooit te zuinig zijn.

5. Laat je puistjes met rust

We snappen dat het verleidelijk is om deze uit te knijpen, maar het is zoveel beter om ze met rust te laten. Als je het niet kan laten, ontstaat er namelijk een wondje dat een infectie kan worden. Of nog erger, een litteken achterlaat.

6. Drink genoeg water

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Water reinigt ons lichaam. Zorg dat je minstens 1,5 liter op een dag drinkt.

7. Ga op tijd naar bed

Een feestje op z’n tijd kan geen kwaad, je bent immers jong en je wil wat. Zorg wél dat je daarnaast aan voldoende slaapt komt. Dat ziet er altijd net even wat frisser uit.

8. Beweeg

Bewegen is goed voor je lijf en geest. Je gaat er lekker van in je vel zitten en dit straal jij vervolgens uit, score score score. Iedere vorm van beweging is goed.

9. Was je kussensloop

Ook dit is een haard van bacteriën. Je ligt er elke avond weer op en daardoor wordt je kussensloop snel vies. Was liever te veel dan te weinig en slaap niet langer dan één week op dezelfde sloop.

10. Omarm jezelf

Wees trots op wie je bent. Wanneer jij gelukkig met jezelf bent, straal je dit uit naar de buitenwereld. En waarom zou je niet trots op jezelf zijn? Iedere vrouw heeft haar eigen unieke schoonheid, daar mogen wij hartstikke trots op zijn.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 10 beauty voornemens die jou nog mooier maken dan je al bent
Sluiten