Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Beauty en Style 12 nov 2020
Leestijd: 3 minuten

10 make-uptrends die je wil dragen tijdens je online meetings deze winter

Er goed uitzien, was niet het voornaamste doel de laatste paar maanden. Als je de hele dag niet eens buiten komt en geen andere mensen ontmoet, heb je snel de neiging om je make-up te laten zitten. Maar make-uptrends zijn niet gestopt in die tijd ondanks dat je er niet aan meedeed. Misschien kan je na het zien van deze 10 make-uptrends voor de winter de motivatie vinden om je make-upkwast weer op te pakken.

Make-up opdoen is namelijk voor een groot deel ook heel leuk voor jezelf.

Make-uptrends voor de winter

De winter van 2020 draait in beautyland om donkere lippen, lichte eyeliners en heel veel glitters. Wie wordt daar nou niet blij van. Verras je collega’s tijdens een online meeting met één van deze prachtige make-uptrends voor de winter:

1. Donkerrode lippenstift

Een donkere lip is niet alleen prachtig, maar ook makkelijk te combineren met je everyday outfit. Breng de kerstsfeer naar je online meeting, met deze prachtig kleur lippen.

2. Winter glow, een make-up winter trend

Pak je highlighter erbij want in de winter hebben we geen zon nodig om toch te kunnen shinen. Het gebruik van highlighter heeft geen limiet, dus ga los deze winter. Wij houden van deze make-uptrend.

3. Een basic en natural look

We gaan terug naar de basics deze winter. Deze make-up winter trend draait om het gebruik van neutrale/nude kleuren over je hele gezicht. Zo kan je bijvoorbeeld laten zien hoe mooi een sproeten en je natuurlijke vormen zijn.

Gebruik deze 4 tips om je sproeten te laten stralen, door middel van make-up.

4. De make-uptrend voor deze winter: witte eyeliner

Wauw, met deze make-uptrend voor de winter maar je meteen een indruk. Een witte eyeliner staat prachtig bij donkerdere huidskleuren. Je kunt het heel mooi combineren met een nude lippenstift en prachtig lange wimpers. Maak er een statement van. Ben je geïnspireerd? Bij de Douglas kan je een witte eyeliner halen.

5. IJzig blauw

Ken je deze kleur al? IJzig blauw is een frisse tint blauw, die totaal niet koud is. Je zult deze make-uptrend veel terug gaan zien deze winter 2020 en we love it.

6. GLITTERS – dé make-uptrend deze winter

YES, het seizoen van de glitters en glamour komt er weer aan. Ook al zien de feestdagen er dit jaar waarschijnlijk anders uit, dat vinden wij geen reden om je niet helemaal op te tutten en te glitteren voor kerst en oud en nieuw.

7. Een dramatische wing

We houden van impactvolle make-up, zo ook deze trend, de dramatische wing. Wat hiermee bedoelt wordt is simpelweg een heel overdreven en aanwezige wing. Op deze manier houd je de hele dag de aandacht bij je ogen.

8. Gekleurde en minimalistische eyeliners

Eyeliners komen veel naar voren in deze make-up winter trends. Ben je dus nog niet begonnen met het oefenen van je perfecte wing, dan is het nu daar de tijd voor. Ga daarnaast eens voor een uitdagendere kleur dan zwart, een licht blauwe of groene eyeliner maakt je gezicht veel frisser.

9. 90’s vibes

Nope, we zijn nog steeds niet klaar met de jaren 90. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een nude lip met donkere lipliner. Niet alleen in make-up, maar ook bij haartrends zijn we er helemaal fan van.

10. Shade matching

Bij deze make-up winter trend draait het om het kiezen van één kleur die je overal in je gezicht terug laat komen. Een diepe rode kleur is hier heel geschikt voor. Kijk maar hoe prachtig dit kan worden:

Reageer op artikel:
10 make-uptrends die je wil dragen tijdens je online meetings deze winter
Sluiten