Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Beauty en Style 30 nov 2020
Leestijd: 3 minuten

YES: 10 nageltrends voor de kerst (je kan nu al beginnen met oefenen)

De kerstperiode is nu werkelijk aangebroken. Hoewel we niet zo veel te doen hebben, zijn er wel een paar interessante nieuwe trends in de beautywereld. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende make-uptrends deze herfst/winter en nu zijn de nagels aan de beurt. Om je loungewear-outfit een beetje pit te geven kan je één van deze 10 nageltrends voor de kerst proberen.

Zó blaas je iedereen omver tijdens je online meetingen.

Nageltrends voor de kerst

Let’s get started. In de herfst/winter wordt er meestal meteen een switch gemaakt van lichte naar donkere/diepe kleuren voor je nagels. Op deze manier komen je nagels alvast in de najaar mood.

Psst, sla deze nagelinspiratie op met Pinterest.

Nageltrend 1: Tartan nagels

Ken je het bekende Tartan patroon? De Schotse ruitjes komen dit jaar niet alleen terug in je kleding, maar ook op je nagels.

Nageltrend 2: It’s all in the stars

Hoe leuk is dit?! Met nagelstickers krijg je je nagels meteen in kerststemming met deze nageltrend. Het is super easy om op te doen, het enige wat je nodig hebt zijn de stickers (die je hier kunt halen) en een topcoat.

Nageltrend 3: Karamel nagels voor de kerst

De kleur karamel is de trend van dit najaar. Eerst zag je de Pumpkin Spiced Latte-kleurtjes vooral terug in haren, maar nu ook voor je nagels. Let goed op, je zult de karamel bruine kleur vaak terugzien dit najaar.

Nageltrend 4: Blauw en rood

Ja echt, blauw en rood gecombineerd op je nagels. Deze nageltrend lijkt misschien een beetje gek, maar geloof ons zodra je het onderstaande plaatje hebt gezien ben je overtuigd. Dit is de perfecte nageltrend voor je nagels met kerst.

Nageltrend 5: Gedroogde bloemen

Yup, ook deze trend hebben we ergens anders al zien voorbijkomen. Gedroogde bloemen zijn een hit dit najaar – om zelf te maken maar ook om je huis te decoreren. Nu ook voor je nagels, het is prachtig. Met een beetje oefening moet het lukken!

Nageltrend 6: Blokken op je nagels met kerst

Deze look is best te doen. Als je een beetje een stevige hand hebt krijg je het voor elkaar. Het is niet helemaal over de top, maar toch opvallend bescheiden.

Nageltrend 7: French manicure met een twist

Deze nageltrend heb je heel waarschijnlijk al voorbij zien komen. We love it.

Nageltrend 8: 70s vibes

Ook dit is een trend die we al eerder gezien hebben in de beautywereld. Wat vind jij van de jaren 70 stijl?

Nageltrend 9: Sparkles voor kerst

We love GLITTERS. Vooral nu in de kerstperiode kunnen glitters niet ontbreken bij je outfit. Hoe meer hoe beter, vinden wij. Als je de glitters iets subtieler wilt toegeven kan je dat op deze manier doen, door bijvoorbeeld alleen een streep in het midden op nagels te doen.

Nageltrend 10: Merlot manicure voor kerst

Daarmee bedoelen we de kleur van de wijn. Die prachtige diep rode kleur, het is bijna paars. Hiermee kun je niet de fout in gaat dit seizoen.

Lees ook: De nieuwe ‘barely there’ nailart-trend is alles wat je wilt voor je nagels dit seizoen

Reageer op artikel:
YES: 10 nageltrends voor de kerst (je kan nu al beginnen met oefenen)
Sluiten