Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 24 okt 2014

10 x flirttips die ervoor zorgen dat je hém aan de haak slaat vanavond

Ga je op pad en ben je van plan een lekkere man candy aan de haak te slaan? Daar gaat eerst vaak een flinke dosis flirten aan vooraf voordat je in het locking lips stadium komt. Maar dat flirten kan nog wel eens flink ingewikkeld zijn. Dit zijn de allerbeste tips:

1. Gebruik subtiele manieren om zijn ego een boost te geven

De kleine complimentjes zijn de weg naar succes. Streel zijn ego. Er is een verschil om te zeggen ‘mooie broek heb je aan’ of ‘jij rockt die jeans’.

2. Wees direct

Ga niet om de hete brij heen draaien. Dat is echt niet nodig. Maak niet teveel suggestieve opmerkingen. Mannen snappen dat gewoon niet. Wees straight forward en hou een makkelijk gesprek.

3. Hou oogcontact

Wees niet terughouden maar durf hem aan te kijken in zijn mooie ogen. Die zag je ook toen je naar hem stond te kijken, dus blijf erin kijken. Geef hem aandacht, kijk zorgvuldig naar hem en hou zijn ogen vast zodat jullie elkaar blijven aankijken. Misschien een klein beetje eng, maar het zorgt voor vuurwerk.

4. Speel geen spelletjes

Het hele aantrekken-afstoten-aantrekken spelletje is te leuk om er niet een té serieuze business van te maken. Geniet, relax, ontspan en zie het als een leuke aanvulling op je avond.

5. Durf een lach te geven

Hij staat aan de rechterkant van de bar, jij aan de linker. Je ziet hem, hij ziet jou. En dan? Lach. Durf hem een glimlach te geven, iets waardoor hij weet dat jij hem wel ziet zitten. Makkelijk is deze hè?!

6. Raak hem subtiel aan

Als je eindelijk met hem aan het praten bent, durf hem aan te raken. Wel subtiel. Een hand op z’n schouder, of op z’n knie als jullie zitten. Strijk even met je vingers langs die van hem. Maar doe het subtiel. Hiermee toon je aan dat je hem wel iets meer dan gezellig vindt.

7. Speel met je haar

Eeuwenoude truc. Iedereen kent deze wel toch? Speel met je haar. Niet de hele tijd, gewoon af een toe een hand er doorheen is al voldoende. Waarom? Zo komen er feromonen vrij, en die pikt hij op. Schud die manen dear.

8. Vind overeenkomsten

Kijk of je overeenkomsten kunt vinden tussen jullie. Misschien houden jullie van dezelfde films, hebben jullie dezelfde muzieksmaak, of voorkeur voor bepaalde drankjes. Kun je er gelijk één delen.

9. Open lichaamshouding

Naast de glimlach is het ook belangrijk dat je rest van je lichaam uitstraalt dat je hem wel ziet zitten. Ga niet met een gesloten houding voor hem staan maar zorg dat hij zich prettig voelt. Kortom, geen armen over elkaar, geen strakke houding, adem in, adem uit en relax.

10. Vertel niet teveel over jezelf

Ondanks dat je natuurlijk zo snel mogelijk wil laten weten wat jouw fantastische eigenschappen zijn kun je het ook overdrijven. Praat niet de hele tijd over jezelf. Zo blijft er genoeg over jou te ontdekken én kun je mooi eerst achter zijn voorkeuren komen om er vervolgens handig op in te haken.

Reageer op artikel:
10 x flirttips die ervoor zorgen dat je hém aan de haak slaat vanavond
Sluiten